25 Şubat 2012 Cumartesi

Benimle röportaj bilem yapıldı ki:)

Aşağıda sevgili İpekböcüğü şekerparesinin:)röportaj(mim) talebi doğrultusunda cevapladığım çok acayip soruların aynen şamatayla verilmiş yanıtlarını bulabilirsiniz..
İlginize..:)

1-)Ölmeden görmeyi istediğin bir ülke var mı? Neden orası?
Haydaaa..Tam adamına sordun şekerim:)Ben yayım yay=gezgin manasındadır.Sen bana bir sırt çantası ver sal ortalığa yeter dünyayı dolaşabilirim..hatta mümkünse Ay'ı Mars'ı bide Venüs'ü göreyim yaa..derdim:)ama illaki dünya diyorsan ben önce Fransa ve İtalyayı göreyim inşallah..Gerisi Allah kerim:)

2. Kış mı? Yaz mı?
Yaz,yaz hep yaz.İzmir sıcağı az geliyor ben Dubai ye taşınmak istiyorum.Kocam orada iş bulsun giderim valla..Hem soğuk bana yasak ki:)

3. Hiç saçının tamamını boyattın mı? Pişman mısın?

Pişmanlık ne demek hayatımın hatasıydı:)benim saçlarım simsiyah..her gittiğim kuaför" boya mı yaa? nasıl bir siyah bu, ayy buna bi kızıl atalım valla süper olur" diye diye biri ikna etti beni.Bende şans mı var dünyanın en beceriksiz kuaförüne düşmüşüm saçım oldu mu turuncu..inanabiliyomusun yaa adam kafamı portakal yaptı resmen.Eve gittim annem tanımadı kadın yüzüme kapıyı kapatacaktı o derece.Saçımı siyaha boyadım anında ve bidahada asla boyatmadım.Ben almıyım alana da mani olmayayım:)tabi beyazlar çıkana dek..

4. Blog'umda en çok ne tarz konular görmek isterdin?
Senin blogununu çok seviyorum.Gayet memnunum kendisinden:)Genelde konuşursam ben insana aslında tüm evrene saygısı olan insanları seviyorum.Yorumlara cevap yazan,insanları küçümsemeyen,amaaan benim de çok izleyicim var seni kaale bile almam havası taşımayan bloggerları seviyorum.Öylelerinin izleyiciliğinden istifa ediyorum zaten:)

5. Yaptığın en çılgınca şey neydi?

Oooo ben çatlağım ki..bildiğim kafada var bi çatlak benim.Saymakla bitmaz.Blogu uzun zamandır takip edenler biliyor.Mesela arkadaşımla londrada hiç bilmediğim küçücük bir yerde gece 4 lere kadar beş parasız sokakta kaldım,Ekim ayında gece yarısında ıssız bir sahil kasabasında şimşekler filan çakıp yağmur yağarken denize girdim:),sonra kızlarla evde rakı içerken gece 3 te peynir kalmayınca kör kütük sarhoş olup  "ben peynirsiz içemem uleennn"deyip açık bakkal aramaya çıktım..
Neyseki hasta oldum Allah beni durdurdu!!

6. En sevdiğin tatlı nedir?
Cevap hepsi!tatlı olsun çamurdan olsun..ama en en en dersen bitter çikolata ve dondurma..yummyy

7. Hiç bıkmadan kullanabileceğin oje rengi?
Kırmızı kesin takıntım ama şu an yeşil var mesela.Şimdilerde aynı renk kullanamıyorum.Manyak tuhaf olan her rengi sürmek istiyorum turuncu,yeşil,sarı,mavi filan..:)

8. Hayvanları sever misin? Evde beslemeyi istedin mi hiç?
Yerim yerim canlarım benimmm..yerim derken çok sevimlidirler severim manasında yani:)tüm hayvanlara sevgim hastalıklı boyutta.Lakin Köpek gördüğüm zaman dayanamıyorum bir köpeğim var evde değil babam yazlıkta bakıyor.Aynı şu yandaki tipe benziyor ne şeker dimi?Ben her haftasonu yanındayım.Aramızdaki bağı aşk olarak özetlemek isterim:)ama hayvanlara eziyet görmesem her an yanımda tutardım hiç ayırmazdım..

9. Düzenli olarak takip ettiğin bir dergi var mı? Varsa hangisi?
Media cat okulda alıştığım bir dergiydi senelerce takip ettim.Atlas,Tempo ve Uykusuz.(kaçırdığım zaman üzülürüm)

10. Sence Türkiye'de en yaşanılası şehir neresi? Neden?
İzmir.Cidden burada yaşadığım için değil ama öyle ya..Çok güzel inanılmaz güzel bir kere..Deniz kıyısı olmayan şehirde yaşayamam zaten ben,İzmirde her yer denize yakındır,palmiye ağaçlarımız muhteşem,düzenli,trafiği aşırı değil,insanları çok eğlenceli ve modern..

İkinci şansım olsaydı Fethiye derdim.Nedenini söylememe bile gerek yok.Olağandışı,cennet gibi bir yer..

11. İnsanların sende gördüğü, dile getirdiği en iyi ve en kötü özelliğin nedir?
Hımmm güzel soru:)iyiden başlayalım pozitif ve güleryüzlü olduğumu söylüyorlar.Doktorlarım da ailemde çok güçlüsün senin yerinde başka biri olsa dayanamazdı dedi açıkça:)Bide zekama iltifat alırım arada sırada.İyi bir dinleyici olduğumu da söylerler.
Kötü yönlerime gelelim:Eleştiriyi kaldıramıyormuşum ilk duyduğumda bu beni sinir etmişti sonra doğru lan dedim:)şimdi dikkat ediyorum.Sanırım şımartılmış bir çocuğum bu yüzden herkes beni sevmeli durumum var buna çok uyuzum biri beni sevmesin karalar bağlıyorum..eskiden çok inatçıydım şimdi gücüm yetmiyor bana ne yaa diyorum.Hastalıktan sonra fazla vurdumduymaz olmuşum hep boşveriiin diyormuşum öyle söylüyorlar..Erdim sanırsam:)

Kimseyi mimlemiyorum çünkü herkes yaptı ben geç kaldım:(

9 yorum:

Profösör dedi ki...

1. Ölmeden Mekke'yi ve Paris'i görmek izterim.
2. Ben de yazı seviyorum. belki dubai olmasa bile Kuzey afrika ülkelerinde bile iş bulabilir ve orada da vintaga yaşayabilirsiniz.
3. Ben de saçımı boyatmam asla. Tabi erkeklerle kadınlar farklıdır. benim saç ve sakalım bembeyaz. Böyle olması beni olgunlaştırıyor. Memnunum bu halimden.
4. Senin bloğunu, yazılarını, tavırlarını, yaklaşımlarını ve nefesine önem veriyorum.
5. Demek ki hastalıkta bile bi hayır varmış ki daha büyük bir felaket yaşamamak içindir. Yoksa iyi ile kötünün arasında bir fark kalmazdı. Ama kötünün iyisi kötü en az iyinin en iyisi kadar önemlidir. Eksiden sıfıra yükselmek bir rütbedir. Artıdan sıfıra düşmek tenzili rütbedir. Sıfırdan eksiye düşmek ise felaketlerin de felaketidir.
6. En sevdiğim tatlı bal v e pekmez diyebilirim. Çok doğal. Kara dut marmelatı niye sevilmesin. Sayılacak çok şey var. Çıtır çıtır muzlu gofret bile insanı mutlu edebilir.
7. Tırnaklara kına yakmak ve kınayla renklendirmek nasıl olur. bir kadının elinin kınalı olması demek, sahrada bir güzelin varlığını hissetmek kadar insana nostalji yaşatabilir. Otantik bir büyü içine kendini çekebilir.
8. Kedileri severim. Bir bakışla sokak kedisini durdurabilirim.
9. Benim de takip ettiğim dergiler Media, Media cat, marketing Türkiye, Selection Lire, L'express, Observatuar, Paris Mach, Time, Le Point, Pif, Feu vert gibi dergilerdi. Şimdi hiçbir dergiyi takip etmiyorum.
10. Ben de İstanbul ve İzmir'de yaşamak isterim. Bunun yanında bir adayı da tercih edebilirim.
11. En iyi özelliklerim; yaratılanları severim Yaratandan ötürü. Sevgi, şefkat ve merhamet sahibiyim. En kötü özelliğim, nefsimi karşımda diz çökertemem olmasıdır. Henüz kemale eremedim.

Sürçilisan ettiysem affola..

Milena dedi ki...

teşekkürler hocam
ne güzel cevaplar..

deeptone dedi ki...

ölme emi. ağzım kapanmadı sırıtmaktan.
:)

Milena dedi ki...

ayy süper dilek deeptone:)kazık çakacağım kesin 50 yıl sonra telapatik yollarla yine görüşürüz dostum:)
gül sen hep gül:)

ezgi dedi ki...

sevgili Milena,
çok eğlenceli olmuş yine:) bayılıyorum senin mim yazılarına!
bu arada sadece hemşeri değil, burçtaşmışız da;)

Leah dedi ki...

Sen böyle ballandıra ballandıra anlat İzmir'i ben nasıl özledim memleketim Aydın'ı belli değil ya. Bok İstanbul. :(

Milena dedi ki...

Ezgicim
cidden mi ya beğendiğine çok sevindim:)zaten mimlere yetişememekteyim.Ben çok seviyorum diye yazmayı candostlar sık sık mimliybide yetişebilsem:)
ooo öyle çok ortak yönümüz var ki ben daha çok biliyorum bi ara söylerim sana belki:)

Milena dedi ki...

ahh canım cangardeşim benim:)ege gibisi var mı ya..nasıl özlemişsindir bilirim benim canım çıkmıştı ingilterede resmen dünyanın en güzel şehri diyolar bide londraya bi tarafımla güldüm yani:)
okulu bitir gel sen amanıın sen oraya gelin gidecek gibisin:)olsun orasıda güzel ya..yüksek yükseeekk tepeleree..:)

ezgi dedi ki...

sevgili Milena,
bence de devam etsinler mimlemeye, severek yazdığın çok belli;)
hımmm, merak ettim diğer ortak yönlerimizi?:)