29 Ekim 2011 Cumartesi

Dönüşüm muhteşem oldu!!

Bu yazı sana değil blog kardeş direk olarak arkadaşım,dostum dediğim (bak mesela şu an hııı benden bahsediyor diyen:) çok sevgili blog izleyicilerime yazılmıştır..Neredesiniiiiizzzz???
Ben durup dururken ortadan yok olsam,kaçırılsam,kaybolsam,ölsem kimse sormayacak valla:(Sitem sitem daha çok sitem..Bu kız eve yerleşti yardıma ihtiyacı olur gidelim bi işin ucundan tutalım demek yok.Küstüm..Şaka şaka ayy yaaa size kıyamam ben canlarım cankuşlarım benim..Bak nasıl özlediğimi anlayın artık..

Çok yalnız kaldım olum ben yaaa(olum derim karışmam üniversiteden beri herkese olum diyorum elde değil:)Bu pandiş denilen adam aldı beni annemlerin yanından teeeee dünyanın öbür ucuna attı!öhöm yani şehrin öteki tarafına götürdü.Apar topar zorunlu olarak kendimize aid evi pandişin akılsal sorunları yüzünden satıp çoook güzel bir yerde çook güzel olmayan bir ev tuttuk. İlk bulduğumuz eve kurulduk kısaca ama evin içinde yaşamaya başlamamız 2 ay aldı ve herşey karman çormandı.Ben eve gittim ki evde bomba patlamış izlenimi uyandı direk,o derece yani..

Annem uzaklarda,kayınvalidem evi taşıdı zaten kimden yardım isteyeceğim..Kendimden tabi nolur lütfen şu işi hasarsız hallet dedim çok sakar ve hasta kendime o da bakıcaz dedi ve başladık işe..süper kız edasıyla oradan oraya koşturdum evi toparladım, kendi dolabımı yerleştirdim sonra da 4 saat mutfakta pandiş beye yemek hazırladım ilk gün ya özlemiştir yemeklerimi diye..Ne dese beğenirsiniz köfte yapmışsın ama ben sebze tercih ediyorum akşamları artık,bide bunlar kurumuş sanki azıcık..Allahııımmm sen sabır ver şimdi ben o köfteleri alıp...öhömm neyse tavsiye no 1.) sakın olaki evlendikten sonra erkekleri anacının yanına bikaç günden fazla göndermeyin adamın huyu suyu değişiyo:)

Ertesi gün uyandım sıkıntı geldi gitmiyor..internet yok, siz yoksunuz,ev telefonu yok arayıp annemle uzun uzuuun konuşamıyorum,tv bozuk digitürkün kutusu bozulmuş, ev hala felaket bana ne ya deyip attım kendimi sokaklara..Malumunuz bayılırım bilmediğim yerlerde kaybolmaya,sokak sokak keşif yapmaya aynen öyle oldu dur şu sokağada gireyim hımm burasıda çok hoş diye diye 10 kişiye sora sora nerede olduğumu anladım ve neyse ki her yere bayıldım.Şehrin bu kısmı sonradan yapıldığı için çok düzenli, kaldırımları geniş, arabalar sürekli yayaları ezmeye çalışmıyor. Bir sorun var yalnız biraz fazla sosyetik tipler var ki hiç haz etmem.Saç renkleri, kesimleri, kıyafetler sanki binlerce prototip sokakta yürüyor gibi çok komikler:)bende simsiyah saçlarla baya aykırı filan kaldım aralarında.
Tavsiye no 2:)Arkadaşlar saçınızı lütfen teninizle ve kendi saçlarınızla çok alakasız bir sarıya boyatıp altından da böyle koyu renk çıkmasına izin vermeyin hele sürekli boyanmaktan yıpranmış saçlarınızı uzatıp katkat kestirip bize işkence etmeyin!!biraz doğallık gözünüzü seveyim..

Ben kaptırmış epey bir yürümüşüm bu keşif gezisi sırasında,pandişi aradım yaa neredeyim ben şimdi deyip tarif ettim,garibimin yüreğine inecekti yaramaz çocuk azarı işitip çabuk geri dön talimatı aldıktan sonra geri döndüm ve şükür ki evi buldum!sonra beyefendinin istediği sebzeyi yaptım sonra yine bişeyler yerleştirdim.Bilin bakalım sonra ne olduuu??

sürpriiizzzz!!diyemiyorum çünkü bunca tempodan sonra ne olabileceğini tahmin edecek kadar iyi tanıyorsunuz beni.Şu an burnum kıpkırmızı,sürekli hapşuruyorum,başımı silindirle ezmişler gibi ağrıyor,acayip nezle oldum işte kısaca.Bu da şu anlama geliyor ki pandişle yeni evimizde yaşama hayallerimiz geçici sekteye uğradı ve anneme geri döndüm!!Tavsiye no 3:)Sakın olaki herşeyi bir arada yapıcam hem evi toparlarım,hem gezer tozarım hemdee yemek bilem yaparım havalarına girip kendinizi robot kadın sanmayın siz de insansınız kendinizi böyle küt diye yatakta bulursunuz işte..

tüh tam da alışmaya başlamıştım hatta interneti bile bağlatacaktım size oradan yazacaktım ama kısmet.İnşallah yarın daha iyi olurum da gidebilirim olmazsam da hafta içine sarkacak artık.Ayy çok komik ama yaa 3 gün dayanabildim.Ben niye kendime bakamıyorum bu da çok enteresan.Koskoca kadın oldum hala öğrenemedim şu işi.Bi durun annem ballı süt getirdi içeyim bari:)

Milenanın maceraları devam edecek çok yakında görüşmek üzere(net çabuk bağlanır inşallah)cankuşlar..Ben gidip yatayım bari yoruldum çok..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

yeminle bugün öglen aklıma takıldın:))))
dur bu kıza mesaj atayım dedim
ama ne oldu benim böcükler hep bir yaramazlık sonra aklımdan uctun gittin:((((( ama yazını görünce sevindim:)))) saglık olsun inş herşey güzel olur mutlu olursunuz
canımvede saglıklı sevgi ve mutluluklar sizinle olsun:))))))

Leah dedi ki...

Siz niye taşınıp duruyonuz yaaaaaaaa. Başım döndü benim Milena kuşu. Hangi şehirdesiniz tam olarak?

Gerçekten onca koşuşturmanın içinde yemek yapmışsın bir de beğendirememişsin. O şartlar altında yani onca koşuşturmanın içinde onu yaptığına şükretmesi gerekirken öyle demesi çok ayıp ama ya. Ben olsam var ya "Yemezsen yeme o zaman lan, git ananın evinde ye" falan derim herhalde dayanamam yani. O kadar emek vermişin sonuçta. Kızdım yağni.

Milena dedi ki...

Selinkacım valla çok sevindim bunu duyduğuma:)düşünmen yeter bana ev ve eş yetiyor sende çocuklarda var diyorum ya ev kadınlarının da molaya tatile ihtiyaçları var:)

leahım canikom sorma ya bu erkek milletini toptan ele alıp eğitmek lazım böyle nazi kampı olacak ama herşeyi onlar yapacaklar görecekler günlerini..ama benim ki bide nazik "aşkım alınma ama bu sanki birazcık kuru olmuş"filan diyor ne diyon olum diyeceğine ayy canım kıyamam senin midene zeval gelmesin diyosun öyle bişey yani:)
biz İzmirdeyiz..Ahh ahh göztepe senin urla benim aha da karşıyakadayız şimdi de şeklinde sürdürüyoruz hayatımızı..Yörük olduğumuzdan herhal kaderimizde gezmek var:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Ya ben de hastayım. Burnum tamamen servis dışı :) çok geçmiş olsun. ben de yeni bi yere gittiğimde kaybolmayı severim. :) 2 sene önce Kayseri'de kendimi kaybetmeyi başardım. Nerde olduğumu nasıl gideceğimi de sormam hiç. Bi şekilde yol bulunuyo :)

Profösör dedi ki...

en iyisi mi önce iyileşmek. sonra da iyi bir plan yapmak. hayatınızı daha da sağlamlaştıracak kimyaya kavuşmak. Huzur ve mutluluğunuzun ebediyyen sürmesi için..

Milena dedi ki...

Biscim sana da çok geçmiş olsun ama bu havalar da çok feci ya..bir soğuk bir sıcak yani..Sormadan yön bulmak bana ilginç geldi bi de öyle deneyeyim diyeceğim ama izmirden çıkıp kendimi kayseride bulmaktan korkuyorum:)

Hocam valla ne güzel söylediniz.Plan mevzusunda hep çok zayıfım yani organizasyon konusunda çok iyiyim de kendi hayatıma gelince kalakalıyorum.sonunda annem yok ben geleyim el atayım dedi artık..öff annesiz çok beceriksizim:(ama şu olağanüstü hali atlatayım sonrasında düzene sokacağım herşeyi size söz...

Mia Wallace dedi ki...

unutmayız unutmayııız merak etme sen :) geçmiş olsun ayrıcaa canım

Milena dedi ki...

canım miacım çok teşekkürler. bi sen gittin bi ben gittim özledim seni çok valla:)

DOREMİ dedi ki...

Tarzını sevdim Milena' cım sıcacık dönüş yapmışsın..iyi günlerde oturun bakalım.Evlilik dedin de yurdumuz anneleri kadın yetiştirmekte başarılı ama iyi bir adam yetiştirmede annelerin elinde.. evlilik öncesi uzmanların vereceği eğitimlerle bu aileler oluşturulsa diyorum.
İzmir'e de bayılırım.Hoşgeldin bana ..hoşgeldim sana..;))

Milena dedi ki...

Canım hay allah bütün ismini yazmak çok zor ne desem rosemary desem olur mu çok hoşuma gitti:)çok teşekkür ederim beğendiğine çoook sevindim..Ah ah kesinlikle katılıyorum kendi annemde dahil olmak üzere türk kadınlarının erkek çocuklarını yetiştirmede büyük bir sorunu var bu kesin..haklısın aslında bu konularda eğitim almak çok faydalı olacaktır.çok hoşbulduk:)