30 Eylül 2011 Cuma

Sakar Şirin..

Dünya üzerindeki en sakar, en dikkatsiz tiplerden biriyim..Çevremdeki herkes bunu bilir ve sürekli şu sözleri duyarım"aman dikkat et milena ya bak yine başını(ayağını,kolunu vs herhangi bir uzuv olabilir)çarptın"yada "of  insan o kabloya nasıl takılır kızım dikkat etsene lütfen" yada "aman tamam sen bırak ben yaparım dökersin sen şimdi amanaann durr"demeye kalmaz emin olun:) 31 yıl oldu şu vücudun kapladığı alana hala alışamadım kafam nerde, uzuvlarım nereye sığar hala bilemiyorum..ya gülmeyin valla çok acıklı bir durum 5 yaşında çocuk bile benden dengelidir o derece yani..bana her yer dar!!

Dünden beri seriye bağladım sakarlıkları ve artık çok gıcık bir hal aldı durum..dün misafirler geldi kahve yapacağım nasıl olduğunu anlamadan foşurt diye cezve ocağa,dolaba ve yere döküldü nasıl demeyin ben böyleyim millet ocakla yetinir ben yaptımmı dünya yerinden oynar..sonra pencereye kafamı çarptım ki doktorlarım   (aman sakın kan sulandırıcı kullanıyosun dikkat demelerine rağmen binlerce kez)hiç dememişler gibi bacaklarım kollarım dayak yemişim gibi mosmor!boşver dedim geçti. Bugün çanta almaya gittim mağazaya bir açtım amaann o da ne kredi kartımın yerinde yeller esiyor..bu kez de eksik kalan tek yerim suratım kızardı, morardı en son kesin sarardı tabi panikten..napcam ya şifre mifre var ama adamlar neler yapıyo yok artık evden çıkmıyorum nasıl çalınır bu ya..ağlama, sızlama,herkesi arama safhalarından sonra aklıma geldi ki başka bir çantam daha vardı yazlıkta..off allahım bir insan evladı kendine nasıl bu kadar işkence edebilir?

Son olarak da makarna yapayım derken çubukların bir kısmının tencere yerine ocağa boşalması, onları alayım derken birinin tutuşmaya ve yanmaya başlaması ve ufak bir yangın söndürme operasyonundan sonra anladım ki ben bu işlerin adamı değilim..3.5 senedir deniyorum tamam ortaya güzel şeyler çıkıyor valla ciddiyim oluyor ama çıkana kadar verdiğim savaşı Kanuni Mohaçta vermemiştir(hani dedi ya öğleden ikindiye bitti savaş diye dizide canım bilmiyormuş gibi yapmayın:)

Benim bir an önce düzelip iş hayatına geri dönmem lazım.Yoksa ne ev kalacak ne apartman valla konu bensem şehre kadar varabilir olay dikkat yani..

Hadi gideyim de son savaşımın ganimetinden yiyeyim bari..sakarlık insanı acıktırıyor:)

5 yorum:

Profösör dedi ki...

Hepimiz zaman zaman sakarız.. Bundan doğal bir şey yoktur. Ama iş hayatı insanı dengede tutabiliyor.. Güzel bir CV hazırlayalım.. Şanbın yaver gitsin..

Asahhara dedi ki...

:))) İnan o sakarlık bende de var. Bir günün sabahında başladımı da akşama kadar sürüyor..

Milena dedi ki...

Hocam çok teşekkürler.İşe bir başlasam..o gün bayram olacak benim için

asahhara
Çok feci değil mi?insan kendine gülüyor bir noktadan sonra..

bırtutamkekik dedi ki...

:)))
tebessümle dolu bir gezinti yaptım sayfanda:))
bi ann sevindim,sakar şirin bir ben değilmişim diye:)
takippteyim...
bende sizi bekliyorum sayfama:)
iki sakar şrin olarak boll köpüklüsünden kahve içmeye:)
gönül dolusu sevgilerimle...

Milena dedi ki...

Merhaba
İyi ki buldunuz beni.Hemen geldim blogunuza.çok mutlu oldum nasıl güzel bir blog..en çok da eşim sevinecek bence,kendisi bayılır yemeğe:)kahve çok iyi olur valla:)görüşmek üzere..