19 Mayıs 2013 Pazar

Daldan dala..

Super Punch: Alice in Wonderland nesting dollsKocam Ukraynada..Ben yalnız ben boynu bükük:(haha küçük Emrah modu oldu.Bildiğim şey sağlam tel faturası gelecek bize.Zırt pırt mesajlaşıyoruz,konuşuyoruz hadi hayırlısı.Arada kıskançlık krizi geliyor dün gece mesela kaça kadar bekledim otele dönsün diye geç gelince tavır yaptım filan aman ne saçma ya adam kaç km ötede:)Bugün sana matruşka aldım çok seversin diye aradı kaptırıp baya konuştuk,çok özledim bile..neyse yarın dönüyor.Bende annem babamla takılıyorum.Hava acayip ısındı.Çiçeklerimiz açtı burası çok güzel dostlar..

Hamakta yeni biçilmiş çimen kokusu ,renk renk çiçekler ve kuş cıvıltılarıyla yatmak mutluluğun benim için tanımı sanırsam.Hiç akşam olmasın,hiç eve girmeyeyim istiyorum o derece:)Tabi çok şeker köpeğim de sürekli benimle.Mümkün olsa o koca köpeği kaldırım kucağıma alıp öpüp koklayacağım öyle seviyorum.Kaldıramadığım için mıncırıp duruyorum bende o da bayılıyor sevilmeye.

Tumblr | via TumblrTüm bunlar olurken hastalığım da durmuyor elbet kanım hep düşük bana huzur vermedi bu sene doğru düzgün nefes alamıyorum,kalbim maraton koşucusu misali çarpıyor artık daha güçlü bir ilaç kullanmanın vakti geldi.Baya baya güçlü ama..raporum çıktı işin garibi eczanelerde ilaç yok stokta kalmamış ve bu ilaç nakil hastaları,kanser hastaları ve benim gibi ağır romatizmal durumları olan hastalar için mutlak bir ilaç nasıl olabiliyor böyle bişey anlamış değilim.Ama doğrusunu isterseniz sevindim çünkü ilaç fobim var.Doktorum veriyor ben çok gerekli görmezsem sallıyorum ilaçları en sonunda beni"bak bu hastane 8 katlı seni çıkarır en üst katından atarım"şeklinde tehit etti:)valla yapabilir.Eninde sonunda ilaca başlayacağım kaçış yok.

Anneler gününde annelere çok güzel hediyeler aldık baya bir arandık.Tabi ben kendimi Gratiste buldum haliyle annelere kozmetik almadık bu kez yılbaşında almıştık.Ben Loreal Volume Million Lashes Excess maskara aldım.Güzel baya beğendim ama gariptir şu ana kadar flormar X10 den daha iyi  maskara bulamadım bana en iyi gelen o oldu.Yine de insanoğlu hep daha iyiyi arıyor.Bundan sonra X10 den şaşmam abi..

Bir de kocimle Ferhan Şensoyun Masal Müfettişine gittik.Ferhan Şensoy hastalığım malum buralara gelmiş 2 günlüğüne nasıl gitmem.Tabi bayıldım yine ama 2.perde çok daha iyiydi.Bol bol taşlama vardı haliyle:)Kostümler kızı Deryaya aitti ve süperdi oyunda da diğer kızı Ferhan oynuyordu.O da çok iyiydi zaten genetik olarak aksi düşünülemez:)

Bu yaz ki tatil oyumuzu Bodrumdan yana kullandık.Bir kez gitmiştik o da Ekimdi denizini bilmiyoruz yani.Antalya gibi otel kalitesi yoksa bile hem yakın hem eğlenceli:)Temmuzda gidicez.Geçen bir anket yaptılar TV de "erken rezervasyon mu aklınıza estiğinde mi" diye herkes aklıma estiğinde dedi.Nasıl ya millet zengin mi,eserli mi nedir yani??Erken rezervasyonla %35 e kadar indirim alıyorsun yoksa çok pahalı yav.Biz genelde ocakta karar veriyoruz mesela bu sene geç kaldık tuzlu oldu biraz:)

Amma uçtum daldan dala şimdilik yeter yav bu kadar.Biraz dışarı çıkayım hava tertemiz dışarıda...




18 yorum:

mm dedi ki...

Sen bahçeyi anlatırken ben huzur buldum.:) Kuş cıvıltaları, hamak falan gözümün önünde canlandı resmen :)

Tatilde bol bol eğlenin, bol bol dinlenin. Ben hiç gidemiyorum, değil sevgilimle gideyim.:D Benim yerime de eğlen o yüzden. Mesela denize girerken ''Bu melo içindi!'' de :)

Milena dedi ki...

Melom
cidden orası benim cennet köşem.Beklerim bak yolun izmire düşerse:)

Bu tatil mevzuları okurken biraz zor oluyor Melom bilirim bende hiç gidemezdim o zamanlar.Çalışırken insan rahatça şuraya gidiyorum diyor çok az kaldı ne tatil hikayelerini dinleyeceğiz senin:)

söz senin içinde bol bol yüzeceğim..

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

Karşılaştırılmaz tabi; ama ben de hap yutmak nefret ederim ya. ahaha.
En güzeli, daldan dala, dalmadan atlama.

Milena dedi ki...

Beyzam
çok gıcık bir şey ya..birde aklın hep haplarda olmak zorunda günde kaç tane içiyorum yani ağır sorumluluk.Bırakıcam bigün otlarla filan tedaviye geçicem:)
dalmadan atlama süpermiş:)

Profösör dedi ki...

Matruşkanın aşkına, önce sağlığına dikkat etmelisin.

Milena dedi ki...

çok haklısınız Hocam bir türlü tam olarak yapmam gerekenleri yapamıyorum sanırım bu sefer kendimi suçluyorum..kısır döngü yani.inşallah aşıcam.
teşekkürler

MERVE dedi ki...

ahh o tripler yok muuu :)
hangi bahaneyle çıkaracağını şaşırıyor bazen insan..

Milena dedi ki...

Merve
az önce bitane daha yaptım:)arada lazım ya:)

Sarı vosvos dedi ki...

kıskanmaya yer aramak :))

Milena dedi ki...

Sarı vosvos
bu arada dünyanın en güzel arabası:)haklısın ararım hep de bulurum:)

Mia Wallace dedi ki...

Milenaaaaam canımmm!!!

öncelikle seni yazılarını çok özlemişim be. ay kocişinle ne güzel sevgili gibisiniz. kıskanmalar, tripler, özlemeler.. sizi hep böyle görmek istiyoruz ona göre :)

umarım harika bi tatil geçirirsin canım hakediyosun.

ımm flormar x10 hiç duymamıştım bi bakiniyim :)

Milena dedi ki...

Miam benimmm
ama bu kadar mı olur ya?kalp kalbe karşıymış bende sıkılmıştım bir miamın eski yazılarını filan okuyayım gülümserim içimi açar diye düşündüm sonra bir geldim senin yorumun şok oldum resmen:)
Ay maşallah iyiyiz kocişle bu aralar aslında fazla tutku da bazen zararlı oluyor ama olsun sıkılmıyoruz böylece sürekli action:)
seni kocamaan öptüm Miam bitanem..

Adsız dedi ki...

maşallah maşallah <3 böyle ara ara gelip okuyorum ben aslında ama çaktırmıyorum :D çok özlemişim seni hayatında herşeyin yolunda olması güzel hastalıktan söz etmiyorum bile zaten onlar geçer sen bize hep bunu gösterdin <3 izmir ne güzeldir şimdi ben daha önce hiç görmedim ama bu yıl planlarım arasında var belki eylül gibi :)) bütün yazı antakyanın sıcağında geçiricek biri olarak özenmedim dersem yalan olur :) herşeyyyy gönlünce güzel olsun hep :)

Milena dedi ki...

Emelcim tatlım
hep yanımdasın biliyorum ki ben:)izmir hep güzel çok güzel inşallah gelebilirsin bu yaz.Antakyada çok güzelmiş duyduğum kadarıyla inşallah birgün bende oralara gelirim.bu yaz hepimiz yanıcaz hadi hayırlısı:)
sen de çok iyi ol olur mu?

Mia Wallace dedi ki...

sıkılınca benim bloga girip eski yazıları okumanı yerim... <3

Milena dedi ki...

Miam
sen ve yazıların benim moral depomsunuz:)çok şekersiniz çook..

Serdar dedi ki...

Milena;
Doktoruna aferin demek istiyorum zira yerinde tehdit! Al o ilaçları ama =( Hastalar ilacını almazsa hekim ne yapsın hastalığa değil mi ama? Senin gibi bilinçli insanlara ihtiyacımız var zira.

Bodrumda da iyi eğlenceler =)

P.S: Yeni taşındığımdan interneti yeni bağlattım ancak okudum yazını affet.

Milena dedi ki...

Serdar
valla haklısın:)ama şu an için doktorum tehditi geri çekti çünkü fobim inanılmaz boyutlarda öyle olduki psikiyatrik tedavi görmeye başladım ilaç kullanabilmek için..çok şükür ki durumum iyiye gitti yoksa mecburen kullanacaktım yine kullanacağımda erteledik azıcık.
teşekkürleeerr..:)