4 Nisan 2013 Perşembe

Markafoni rezaleti..

İlk kez Türkiyeden bir alışveriş sitesi ne yaptı etti aklımı çeldi..indirim maili,kampanya şu bu bakmak için üye olmuştum ama bloggerların ortak kanısı her siteden alışveriş yapılmaması gerektiğiydi anlamıştım.E-bay e hastayım mesela.Ürünü istiyorsun göründüğünden bile güzel şekilde,söylediklerinden çok daha kısa sürede,sorunsuz istediğine kavuşuyorsun.Bende dedim ki türk ticaretini desteklemeli açıkçası daha çok Kotonun o muhteşem elbiseleri aklımı çeldi:)

Çelmez olaydı..nasıl rezillik.Siparişi verdikten sonra hemen paketlenip gönderilmesini bekliyorum bende salak gibi alışmışım ya e-bayden.Baktım 10 gün kadar sonraya gönderileceği haber veriliyor daha siparişi verirken.Allah allah nereden geliyor kardeşim bunlar dedim sipariş üzerine mi dikiyorsunuz napıyosunuz.İyi hadi aldık özellikle mint yeşili elbisenin cazibesine dayanamadım.Kargoya verilecek dedikleri tarihlere geldik, bakıyorum ses seda çıkmıyor kargoya verildi diye haber gelmesi lazım yok..Online bağlanıp konuşuyorsun onunda çoğu otomatik bir konuşma aynı cevapları gönderip duruyor bellli ki gecikme çok görülen birşey.

Beklerken bugün mesaj geldi siparişiniz iptal paranız iade edilmiştir diye!!!Böyle bir saçmalık anca bizim zihniyetimizde olur.Müşteri sipariş veriyor ,bedeni seçiyor ,sen ürün var kargoya verilecek diyorsun aradan günleeeerr geçiyor iptal oldu diyorsun diğer elbisenin de ne olduğu belli değil bari onu gönderin kendinizi affettirin..

Kısaca millet aman diyim Markafoniden uzak durun..Yine de yok şuradan güvenle alışveriş edebilirsin cidden sorumluluk sahibi dediğiniz bir site varsa tavsiyelere açığım:)

6 yorum:

mm dedi ki...

Benim indirim kodum vardı 50 tl ama kredi kartım olmadığı için kullanamamıştım markafoni de, ay bir de blogumda reklamı var ya kaldırayım onu :D

Milena dedi ki...

Melom
çok fena ya sorma sonradan şikayetim var diye bir site var ya adı buydu sanırsam orada gördüm ooo şikayetler almış başını yürümüş valla reklam konusunda karar senin sonuçta senin şirketin değil:)hatta ben sen kazanasın diye tıkladım bile görünce:)

Mia Wallace dedi ki...

ayy kıymama milenam :(

ben şu ana kadar hiç ama hiç internetten alışveriş yapmadım yine yapamacam galiba :(

Milena dedi ki...

Miam canım
bazen çok güzel şeyler olabiliyor ama türkiyedeki sitelerden benimde gözüm çok korktu sıfır hizmet resmen..

deeptone dedi ki...

hımmm evet ya böle kötü örnek çok neler geliyor insanların başına. ama bak etsy pek iyi pek güzel. sağlam güzel işliyor. defalarca denenmiştir. öğütlerim.
:)

Milena dedi ki...

Deep
cidden mi?bi bakarım hemen seviyorum aslında netten alışverişi.