11 Temmuz 2012 Çarşamba

Sınav sonuçları yaz ve ben..

Sınav sonuçları dedim ve kalakaldım hale bak..o anki hesabıma göre sevgili blog hemen bir kaç saat sonra yazacaktım. O saatlar ertesi güne ,ertesi gün sonraki güne derken işte geldik bugüneee...tamam sınavı söyleyeceğim birazdan az..kırk takla attım resmen söylememek için ..Benim bir ablam var blog bahsettim mi bilemiyorum ablam diyorum aslında kuzenim ama kuzen çok saçma bir kelime bizim yakınlığımız için çünkü çoğu kardeş bizim yanımızda yabancı kalır o boyutta..Hatun öğretmen Erzuruma tayini çıktı oralı biriyle evlendi orada kaldı 2 güzel yeğenim var kız olan 12 yaşında küçüğü erkek 2 yaşında işte onlar geldi 1 haftadır bilgisayara uzak ,dünyaya uzak sadece pür sevgi neşe ve yorgunluk dolu günler geçirdim..
Tumblr


Detayları anlatırım ama sınavları daha fazla uzatmayacağım kısaca aynen söylediğim gibi oldu yani tüm derslerden geçtim matematik hariç..notlarım gayet ayarında istediğim gibi..ama matematiği görünce ciddi şoka girdim neden mi çünkü 1 soruyla kaldım yalnız 1 soruyla..47 ortalama ile büte girmek zorundayım 1 soru 3.83 puan varın siz düşünün 1 soru daha doğru olsaydı gereksiz strese gerek kalmayacaktı ama o da benim salaklığım.Yok yok estağfurullah filan değil bildiğin salağım eğer son soruları seviyorum en sevdiğim determinant diye girmeseydim şu an geçmiştim yüksek ihtimal..neyse ya korkmuyorum artık bir mat fobisi yok yani..

hıı tabi tıbbi durumlardan bahsetmeli endoskopi sonucunu ,varisleri konuşacaktım demiştim ya malum biliyorsun işte..doktorum "tips yada stent düşünebiliriz artık karın içi basıncını düşürmek için ama teknik olarak mümkün mü radyoloğunla görüşeceğim" dedi.Ben  bu varisler kanar mı ne zaman kanar dedim o da 3-4 yıl var daha küçükler dedi. Ohh çıkış o çıkış bi daha gitmedik doktorum smileımın yanına yani 3-4 sene daha yaşayacağım nerden bakarsan sal gitsin gibi bir rahatlama oldu.haha manyak bu kız diyosunuz yüksek ihtimal ama kurtarılmış zaman iyidir.şimdi arasam gel bakalım seni 2 ay sonra ameliyata alıcaz dese bunu bilsem daha iyi hissetmeyeceğim heralde.Tabi sadece o da değil derdim romatoloğuma gittim, kanım fena düşmüş sürünüyordum resmen kortizonu yükselttik şimdi iyiyim galiba göbeğim aydede surat yanaklarımla mutluyuz işte:)

Brisa..Çocuklar feci güzel varlıklar bu arada yeğenlerime ölüp bitiyorum çok seviyorum onları.1 hafta boyunca denize gittik bol bol yüzdük oynadık ufaklığı ördekli bebek simidiyle yüzdürdük.Kendini nasıl ifade ediyor şaşılacak şey şoğuk şoğuk diye bağırıyordu denize girince alışamazsa bitti bitti bitti diye tuttuuyordu alışırsa gülücükler saçıyordu küçük adam.Elimden tutup tvye götürüyordu  kayu diyerek..açıyoruz kayuyu oh rahat.Kızımızda tam ergen sivilcelerim var diye ağlamalar ,süse püse merak sarmalar ,takı tasarımları filan hatun 12 yaşında her yere notebook uyla gidiyor şimdiki çocuklar bilgisayarla yaşıyor:)ayrılık zor tabi çok ağladım hala alışmadım hala ufaklığın ağlamasıyla uyanacakmış gibiyim..

İzmir korkunç sıcak dostlar tamam Çeşme güzel, alaçatı güzel ama izmir turizmi yerine sizin sağlığınızı düşünen bu arkadaşınızı dinleyin assosa ayvalıka filan gidip serinleyin azıcık nefes alamıyoruz valla.az önce duş aldım saniyesinde kurudu saçlarım izmir izmir olalı böyle sıcak görmedi yeminlen..benim akıllı kocamda antalya tutturucuksu ağustosta gidicez inanabiliyormusunuz ya bir izmirli olarak ben bile ölürüz orada diyorum elin donuk rusları her sene çoğalıyor nasıl katlanıyorlar ben anlayabilmiş değilim..

Bide benim minnoş şeker oğlum hasta oldu ya..köpişim yani:)ciddi bişey değil neyseki ondan iyiyim.son 1 haftadır bir cansızlık,durgunluk,iştahsızlık vardı bide pati hep kulağındaydı; anladık ki bir şey var.Bugün veterinere gittik, acayip fobik benim tatlım daha girmeden kaçtı elimizden neyseki yola atlamadan babama geldi babam kucağında götürdü 30 kiloluk köpişimizi nasıl korkak korkak bakıyor yavrum..sonra ağızlık taktılar hiç sevmiyor ama mecburlar. İnliyor ,ağlıyor baktırmamak için çırpınıyor kulağına ben panik halindeyim veteriner soğuk nevalesi bana çıkın isterseniz dedi. Uyuz napıcam oğlum çırpınıyor, oh ne sevindim diyecek halim yok kucağımda büyüttüm onu ben..neyse sakinleştik bi ara ama sonra dayanamadım ağlayarak kaçtım yüzümü yıkadım yukarıdayım aşağıdan geliyor bağırışı indim patileriyle ağızlığı çıkarmaya çalışıyor canım benim ya..

kulağında enfeksiyon varmış bir hayli kötüleşmiş canı acıyor çok dedi kadın.Kısa zamanda iyileşecek tam temizleyemedi cumaya yine gideceğiz hadi hayırlısı..şu an rahatladı ağrı kesici iğne yaptılar,temizlediler biraz bide damla damlattılar antibiyotiğinide içirdim.Turp gibi olacak benim oğlum bikaç güne..

Yazacak öyle çok şey var ki yazın ama zaman kalmıyor,kışında zaman çok yazacak şey olmuyor..En yakın zamanda yazarım canlar.sizi çok özlüyorum ya..

öpüldünüzzz...

26 yorum:

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

Hadi ya? Mamematiğe cidden çok üzüldüm. Yaptığın da salaklık değil, bence yapabildiğin sorudan başlamak daha mantıklı hem de.
Misal, ben, bütün sınavları hep karışık çözdüm. Atlayarak uzun gördüklerimi, sonra çözerek falan. Ama bakalım, patlamayalım da. ehehe.
"yani 3-4 sene daha yaşayacağım nerden bakarsan sal gitsin gibi bir rahatlama oldu." Bu nasıl bir saçma düşünce ki? Ne kadar yaşayacağın, hayatın seni nerelere kadar götüreceği böyle belli mi oluyormuş? Neden 20-30 yıllar olmasın ki? Rahatlama çökmesi güzel üstüne; ama düşüş hali sıkıntı.
ahahaha, çocuklar cidden inanılmaz varlıklar ya. Ama, erkek çocuklarını ben daha çok seviyorum. Benim de bir kuzenim var, havuza sokmaya çalışıyoruz, yok, aman, istemiyor. Kesinlikle. Bir de "Dışardan yüzmeyi öğrenemez miyim?" falan diye soruyor. ahahaha. Safti ya. Ama çok üzülüyor korkaklığına, görüyorum, hissediyorum. Canım ya.
Ama, ben bilgisayar olmasa bile telefondan yine her şeyi hallediyorum. Fakat, ERGEN DEĞİLİM! ahahaha.
Bir de, çok şeker ya ayrılırken gözyaşı dökmeleriniz. Ben de çok severim o kuzenimi - aslında hepsini severim, ayrıma sokmam - ; ama kütüklükten hiç ayrılırken ağladığımı hatırlamıyorum. ahaha.
Antalya'daki nem, insanlığın yaşaması için öldürücü darbe. Şimdiki halini bilemem; ama arkadaşlardan duyduğumca "ÖLÜÜÜM!" ehehe.
AY! Geçmiş olsun. "sonra dayanamadım ağlayarak kaçtım" tabiki komik bir olay değil; ama tebessüm ettim. Hayvanlara böyle değer veren insanları çok seviyorum yaağ. ehehe.
Sen de güzel anılar yuplat hazinene, öpüyorum. TEBESSÜMLER YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN, DAİMİ SIRIT HAYATA!

Adsız dedi ki...

Hep al al olsun yanakların..Matematik bendede hep kötüydü amaaann boşver salla gitsin..:):):)
sende öpüldün koskocaman :)

Milena dedi ki...

Beyzacım
dimi ama dimi salak olmadığımı anlatmaya çalışıyordum bende:)sende böyle yaptığına göre çok zekadan olabilir demekki.Çünkü bence sen odtü boğaziçi havası veriyosun:)inşallahhh en mutlu olacağın yerde olursun.
3-4 yıl gibi kesin bir tarifi yok elbette sonuna dek direneceğim ama ne bileyim o öyle bir zaman verince hıı her an kanama ihtimali yok daha gibi saçma bi ferahlık geldi insan garip bir psikolojide oluyor işte..inşallah daha çok uzuun yıllar yazışır torunlardan filan bahsederiz bakarsın yav:)
sırıtıcam hep ama hep yılmak yok..

Milena dedi ki...

Beyaz sayfacım
inşallah hep öyle olur gerçi şu an kortizondan baya bi kızarık:)teşekkür ederim dileğin için
ah bu matematik hayatımın her döneminde bezdirdi beni ama bütte geçicem kesin bak inşallahhhh sanırım:))

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

BOĞAZİÇİ-ODTÜ MÜ? - nasıl bir şaşırma ifadesi kullanacağımı bilemedim. Hatta, ne cevap vereceğimi de bilemedim. Ben susuyorum yavaştan. ahahaha. Sırıttım ama sayende. Öyle bir izlenim verebilmişsem ne mutlu sana. Nasıl verdiğimi de bilmiyorum; ama izlenimi bile hoş tabii. Fakat; zeki olmak yetmiyor oralara gitmek için...... Egoistlik yapmak için de söylemedim bunu, misal; bizim bu yılki Fizikçi, kadın Boğaziçi mezunu kendi de diyor ezberleyerek, tamamiyle çalışarak girmiş. Soru kalıpları ezberlemiş be! İyi bir kadın; fakat hani tanısan, nasıl orada okumuş dersin, valla bak. ehehe. Çalışmak gerek, çalışmadım da, pişman mısın dersen? NOP. Ama sonuçlardan sonra, belki pişman olabilirim, bakıciiz. ehehe.

Aslında haklısın, ne kadar buraya yazsam da biraz boş konuşmuş sayılabilirim. Sonuçta; senin içinde bulunduğun psikolojiyi anlamam imkansız. Ya da üzerinde hissettiğin baskıyı. Ama yine de, öyle bir düşünceyle ferahlama hali bile ürpertti içimi. Yani, ne bileyim, umarım her şey senin için güzel olur. Yani, zaten güzel, bak ne güzel geziyorsun falan; ama köklü değişikliklerle güzel zamanları yaşarsın umarım. Ve, umuyorum ki, o torunların olduğunda unutmazsın bizleri.... ehehe.
Öpüyorum çokça, hayat sırıttıkça güzel.

Milena dedi ki...

Beyzacım
elbette haklısın illaki boğaziçi odtü başarının yada yaratıcılığın göstergesi olamaz ne yazıkki ezbere dayalı bir sistemimiz var bu doğru ama sen çok zeki ve yeteneklisin nerede olursan ol çok iyi işler yapacaksın ben biliyorum bunu umarım o zaman söylemiştim deme fırsatım olur:)
yok hiç merak etme torunlar asla blog dostlarımı unutturamaz zatenbence birgün arımda bırakacağım en güzel anı bu blog ve sevgili dotlarım olacak..

Mystery dedi ki...

Yeğen çok başka şey zaten yaa ben de anci'me ölürüm valla :D Matematik fobisi de kalmadığına göre, geçtin sayabiliriz bence :D Koca göbek konusunda da yalnız değilsin merak etme ciciş :D İzmir'de ben bi kaç saat kaldım ve bittim yani. Kuşadası bile çok sıcak ama en azından havuz falan var bi de evin içi serin neyse ki.

Milena dedi ki...

Mysteryim cancağızım
dimi ya valla oturuyoruz kalkıyoruz ufaklık şöyle yapmıştı böyle yapmıştı deyip duruyoruz bitirdiler bizi resmen ya..
oh aman adaya gittiğin iyi olmuş bende urladayım buralar daha bir serin oluyor apartmanlar filan sıcaklığı artırıyor esmiyor valla kocayı bıraktım kaçtım o boyutta:)hehe
çok iyi eğlen olur mu bende öyle yapıcam hakettik ama ya:)

Rebecca dedi ki...

Yeğenini görmek istedimm =D

Milena dedi ki...

Rebecca
çocuk bağımlılık yaratıyor inan görsen kopamazsın:)

deeptone dedi ki...

güzel haberler. eğlen bakalım.
:)

Milena dedi ki...

Deep
teşekkürler:)yine tek zayıf fena değil dimi..dur yav daha yeni başladım eğlenmeye:)

Leia dedi ki...

Matematiiiik ! oldum olası sevmedim, sevemedim. her sınavımda en kötüsünü o verdi bana. ama ne yapalım. Allah beni böyle yaratmış dedim geçtim.
Blogunuzla yeni karşılaştım ve çok sevdim. hemen takibe aldım :)

blogumu takip ederseniz çok sevinirim.
http://vanilyali-dondurma.blogspot.com

Milena dedi ki...

Vanilya
hoşgeldin.beğendiğine çook sevindim:)mat bela ders ama öyle yada böyle illaki çıkıyor karşımıza sevsek böyle olmaz cidden:)

Unknown dedi ki...

milosh'um canim...

o kitap sana cok ii gelecek.. sonra ayrada bulsucaz.. seni cok seviyorum canim biliosun di mi :)

Milena dedi ki...

Tipsyim benim
çok teşekkür ederim canım.Şimdiden iyi geldi bile.. ayra için sabırsızlanıyorum:)
bende seni çok seviyorum tipsyim canım..

inanirsakolurbence dedi ki...

Milenam aman ya boşver kalan matematik olsun keyfin yerinde görünüyor o kısım daha önemli:) Eninde sonunda verirsin onu artık 1 soru kalmış:)

Kurtarılmış zaman iyidir:D

Köpüşüne geçmiş olsun öptüm sizi:)

Milena dedi ki...

canım inanırsakım
bende gayet rahatım mat konusunda hatta bu rahatlık oo artık zor geçerim ne zaman çalışıcam ya noktasına ulaştı:)hadi hayırlısı..
çok teşekkürler bitanem köpişim şimdi çok daha iyi o hasta diye uyuyamadım geceleri resmen nöbet tuttum ama çok şükür çok hareketli ve şirin artık her zamanki gibi:)
bende sni kocamaaan öpüyorumm

Mia Wallace dedi ki...

ne güzel cidden bu kadar şey yazmana rağmen daha da yazıcak bi o kaar şey var desene milena'm :)

yazın bol bol dolu dolu geçiyooor.

kısa tatilim sonrası denize hiç gidemedim çok içimde kaldı. çocuklar çok güzeller sen ve yeğenlerinle denizde olsaydım keşkee :)

ah o soru..

halledersin ama üzülme olur mu benim umut ışığım :*

Milena dedi ki...

Canım benim
off çok fena dolu geçiyor:)son 1 haftadır da çeşmedeydim gecikmeli gördüm o yüzden yorumunu canım.vaktin olursa atla gel birlikte takılırız ne güzel:)
halledicem diyorum ama hiç çalışmadım vaktim olmadı ki..ama eve gidicem çalışıcam inşallah:)
öptüm çook

Mia Wallace dedi ki...

şeey mimlendin! :)

Milena dedi ki...

teşekkür ederim tatlım:)

Adsız dedi ki...

Mimin var bende :):)

DOREMİ dedi ki...

Sevgili Milena bir uğrayayım dedim..henüz bloğa girmemişsin...son durumundan haberim(iz) olsun isterim...biliyorsun sevilensin:))

Milena dedi ki...

Beyaz sayfacım
çok teşekkür ederim geç oldu biliyorum affet nolur..

Milena dedi ki...

Rosemaryim
merak ettiğin için çok teşekkürler..benim için nasıl önemli bilemezsin.iyiyim gerçekten iyiyim yazıcam sorun vakitsizlik yazabilsem hak vereceksin eminim de öyle acayip geçiyor ki tek sorunum bu artık çok yorgunum cidden yorgun..bayramdan sonra günlerce yatıcam tek planım bu:)
umarım sende iyisindir ve herşey çok güzeldir hayatında.
öptüm kocaman