30 Ocak 2012 Pazartesi

Yuppiii!!!hepinizi öpücem:)

Öyle mutluyum ki şu an ya valla içimden böyle hepinize teker teker sarılmak,canlar,cankuşlar demek filan geçiyor..Havai fişekler filan atılsın,bayram yapılsın istiyorum öyle mutluyum ya:)

neden tabi bunu söylemem lazım:)lafı biraz daha uzatırsam beni öldüreceksiniz kesin aman daha yeni iyileşmeye başladım zaten..hehehe..hani bugün 30 ocak ya size söylemiştim 1 aydır kortizonu arttırdım 30 ocakta kan testi yapıcaklar kortizon işe yarıyor mu görecekler,koydukları teşhis doğru mu,tedavi edebiliyorlar mı,tedaviye yanıt veriyor muyum anlayacaklar demiştim ya işte bugün kan verdim.Eve geldim tabi heyecan ,merak,telaş filan..Doktorumu yarın göreceğim sonuçları da öyle öğreneceğim aklımca.

Sonra dedim ki deli olma kızım bu hastanede teknoloji 10 numara kesin lab.sonuçlarını yayınlıyorlardır bunlar.İyi ki demişim hemen açtım cidden sonuçlar orada bismillah dedim gözlerimi kapattım sonra bi açtım gördüğüm anda ağlamaya başladım.Kanım yani içindeki hemoglobin aslında 4 yıldır ocak ayında hiç olmadığı kadar yüksek tam 9.2!!!şimdi bilenler bu mu yüksek diyebilir ama inanın benim için mucize.Bu benim rahat nefes almamı,rahat hareket etmemi,yürüyebilmemi sağlayacak kadar yüksek.Gerçen yıl aynı dönemde 6.5 tu ve kan almam gerektiğini söylemişlerdi..
İlk kez mutluluktan ağladım..

Allah tüm hastalara şifa versin herkes benim kadar şanslı olsun istiyorum..dualarım hep onlarla..ama inanın çok zor..zor bir hastalığınız varsa peşini bırakmamalı doktor doktor dolaşmalı hatta doktorlardan çok şey bilmelisiniz.Bu 1 ayda hep sıcakta olmaya dikkat ettim,kanım soğuğa duyarlı çünkü..izmirde eldiven ve atkıyla dolaşan tek insanım:)bide daha çok hareket ettim sanırım bunun da etkisi oldu.

Elbette bu blogun ve sizlerin etkisi büyük..Canlar sizlerde biliyorsunuz ki hepimiz birbirimizin hayatlarına dokunuyoruz bir şekilde..teselli ediyoruz,birlikte gülüyoruz tartışıyoruz birbirimizin fikirlerinden yararlanıyoruz ama hasta bir insanın hayatındaki yeriniz çok çok özel..çünkü sizler benim yalnızlığımı azalttınız,bana güç verdiniz,yıkılmamamı,savaşmamı,gülümsememi sağladınız,en umutsuz zamanlarımda dur sakın ümidini kaybetme dediniz,mucizelere inanmamı sağladınız.Ailemden farklı insanlarla hasta olduğum anda kestiğim iletişimim sizlerle yeniden başladı ve normal hayatın içine sizin hayatlarınızla dokundum..Bu beni stresten uzaklaştırdı,kendime hastalığıma dönük hayatımı başka yöne döndürdü..Hepinizin bu mucizede etkisi var ben bunu biliyorum..Çok çok ama çook teşekkür ediyorum..

Ama özel iki teşekkürüm olacak ilki canım inanırsak olur bence benim çok zor zamanlarımda kendime inanmam için destek oldu,üşenmedi bana upuzuuun mailler attı,pozitif enerjinin etkisini anlattı,yöntemler öğretti ve olumlu düşünmemi sağladı..söylediklerini yaptım kendimi sıkmayı bıraktım,iyileşmeye inandım,yardımların unutulmaz dostum..Sonsuz teşekkür ve dualarım seninle hep..
Bir de Hocam(profösör) size de desteğiniz,öğrettiğiniz dualar,her şey için teşekkürler.

Bundan sonra elbette tamam kurtuldum artık bitti diyemiyorum biliyorsunuz benim hastalıklarım kalıcı ama birlikte uyumla yaşandıktan sonra hasta olmak çok zor bir şey değil..umarım bende daha fazla hayata katılabileceğim,geleceğe daha umutla bakabileceğim,hastalığıma çaresi olan bir şey gözüyle bakabileceğim..Her şey çok daha güzel olacak..Umarım çok daha güzel şeyler okuyacaksınız benim hakkımda..

Hep yanımda olmaya devam edin..

Sizi seviyorum ben ya..Dünyada çok güzel bir yer ayrıca:)

27 yorum:

Asahhara dedi ki...

Her zaman iyi olursun inşallah. Bu habere çok sevindim inan..

Mia Wallace dedi ki...

nee güzel haberler bunlar böyleee!! çok çok çoook sevindim canım ve evet dünya da güzel bi yer ayrıca!

sen de öyle :)

inanirsakolurbence dedi ki...

Milenaam çok sevindim:) Kanın gerçekten baya yükselmiş ayrıca kara üzüm ye bol bol:)

Bence blog sana çok iyi geldi , hastalık üzerine kafa yormak yerine bizlerle anılarını paylaşmaya başladın.Kendini üzmektense bizle gülmeyi tercih ettin:)

Teşekkür edilecek bişi yapmadım ki ben ama:)

Ben sana hep diyorum blogların mucizesi olacaksın diye:) Yalnız hastalıklarım kalıcı lafını sevmedim ben at o düşünceyi kafandan doktorların kalıbı o senin değil:)

Bundan sonrası çok çok daha güzel olacak yapman gereken şey bol bol gülüp mutlu kalmak formül basit:) Seni kocamaan kocamaan öpüyorum maillerim devam edecek:)

Leah dedi ki...

Cansın!

İyi olmayı en çok hak edenlerden, sağlıklı olmayı en çok hak edenlerdensin.

İyi varsın Milena'm. Hep iyi ol! :*

Adsız dedi ki...

Milenaaam! o kadar mutluyum ki anlatamam. hiç tanımadığım, görmediğim biri için bu kadar mutlu olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.

biliyor musun ben kortizonla büyüdüm. ehehe bak kendimi sana daha yakın hissettim şimdi. halen arasıra kullanıyorum kortizon. neyse..

gerçekten blogun ve blog dostluğunun hayatımızdaki yeri çok büyük. kendi adıma konuşmak gerekirse en büyük moral kaynağım blog ve sizlersiniz. Sen benim için çok özelsin milena

Son postumu lütfen üzerine alın. öpüyorum çokça

Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Canım inan şu an çok mutlu oldum..Herşey çok daha iyi olacak ..sevgiler..

Burcu dedi ki...

SÜÜÜÜÜPPPPPPPPPPPPEEERRRRRRRRRRRRRR!
canım öyle sevindimki inan hatta annem vardı yanımda o da öyle mutlu oldu ki dua ettik senin için hatta anneminde bundan yıllaaar önce 6'ya düşmüştü kanı o da tedavi gördü onu hatırladı..gör bak daha sıra çift rakamlarda.. akşam akşam öyle iyi geldi ki bu haber anlatamam:-)

deeptone dedi ki...

ne güzel bir yazı bu. geçmiş olsun. mutlu olman bizi de mutlu ediyor ki.
:)

Profösör dedi ki...

Her zaman dostlar dostlukları gereği birbiri için vardır. Bu dostluk taa mahşere kadar devam edecektir.

Milena dedi ki...

Asahhara
çok teşekkür ederim..inşallah hep birlikte ve çok iyi olacağız:)

Milena dedi ki...

Miam canım
beni hiç yalnız bırakmayan tatlı pembe prenses(bu adı sana çok yakıştırıyorum:)çok teşekkür ederim.
sen de çok güzelsin ama:)

Milena dedi ki...

Canım yaşam koçum
sana nasıl teşekkür etsem az kalır seni biliyorum iyilik ruhunda var..bu koca evren senin bu güzel ruhunu hep ödüllendirecek eminim..
merak etme artık çok daha pozitif ve inançlıyım söylediğin gibi mucizeler her an mümkünmüş işte bir kez daha gördüm tamam söz fazlasını da bekleyeceğim..
çook sevgiyle...
ps:Maillerini hep beklerim:)

Milena dedi ki...

Cankardeşim Leah
çok teşekkür ederim.Senin yüreğin bu kadar güzel olmasaydı ilk izleyicim olup bana ümit vermeseydin bir daha girmeyebilirdim bloga.
Benim için çok özelsin biliyorsun dimi?

Milena dedi ki...

Bitanecik pollyim
bak kalplerimiz birmiş.İkimiz de çok sevdiğimiz blogumuzu ve dostlarımızı yazmışız.ama o yazıyı bana adaman ve beni beklediğin sürpriz olarak görmen beni öyle mutlu ettiki..bak gözlerim doldu yine ama mutluluktan. tanıdıkça daha çok sevdiğim kendime çok benzettiğim bir dostsun biliyor musun polly.
O yüzden kortizona hiç şaşırmadım.Seninle çok fazla ortak yönümüz var.
kocamaaan öpücükler ve kucak kucak sevgiler gönderiyorum sana..

Milena dedi ki...

Deja vu Can
Sen iyi ki geldin bloguma ya..çok teşekkür ederim çoookk..

öpüyorum seni

Milena dedi ki...

Burcucum bitanem benim
ayy cidden mi ya.anneciğine çok sevgi ve saygılar.Geçmiş olsun Allah uzun ömür sağlık versin inşallah.Kansızlık zor..dualarınız bana bu mucizeyi yaşattı zaten öyle çok inanıyorum ki buna..
Çok teşekkür ederim canım..
çook sevgiyle..

Milena dedi ki...

Deep
çok teşekkür ederim dostum:)çok iyisin sen ve iyi ki burdasın..

Milena dedi ki...

Hocam
hakkınız ödenmez.Hepimizi çocuğunuz gibi kabullenip elimizden tutuyorsunuz.çok özelsiniz.Allah hep gönlünüze göre versin inşallah..

çok çok teşekkürler
sevgi ve saygıyla..

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ne güzellllllllllllllll canım,senin icin cok duacıyım,rabbim güzellikler versin milanammmmmmmmmm,seni seviyorum kendine iyi bakkkkkkkkk,öptt

Milena dedi ki...

Naleycim
çok teşekkür ederim canım.çok şekersin sen:)

Milena dedi ki...

Selinkamm canım arkadaşım benim
hep yanımdasın zaten hep hissediyorum bunu çok çok teşekkür ederim
bende seni çok seviyorum canım benim..

Nisamu Style dedi ki...

Ne güzel bir haber....RABBİM hep iyi,hep mutlu etsin inşallah.:)

Milena dedi ki...

Nisamu Style
çok teşekkür ederim..Hepimizi inşallah:)

chfashiontrend dedi ki...

canım güzel bir haber ile tanışmışım bu blog ile...geçmiş olsun her zaman sağlıklı iyi olman dileğim ile...sevgiler

Milena dedi ki...

chfashiontrend
hoşgeldin..cidden çok güzel günlerde tanımış oldum seni..iyi dileklerin için teşekkürler.
sevgiyle kal

Leah dedi ki...

Ayyy nerdeyse 1 ay sonra cevap veriyorum gibi ama BİLİYORUM Milena'm! :*