21 Aralık 2011 Çarşamba

Pandiş ameliyat oldu..

Çok fena kayboldum biliyorum blog.Sakın seni ihmal ettiğimi düşünme ama hayatta senden de çok sevdiğim biri var bunu biliyorsun:)Benim tatlı pandiş kocam ameliyat oldu..Artık o da safra kesesizler derneğimize katıldı..Aslında herkes bu ameliyat için ay şöyle basit aman ne varki filan der ya ben de diyorum ki" yaa buyrun olun o zaman bide ameliyat çıkışı dinleyeyim ben sizi:)"

Pandişle taşlarımız aynı anda ortaya çıktı yediğimizden mi içtiğimizden mi artık bilemiyorum ama önce ben ameliyat oldum durumum hassas olduğu için.1 yıldan fazla zaman geçti şimdi de o ameliyat oldu.Gerçekten keşke ben 2.kez ameliyat olsaydım dedim o derece yani..çünkü insanın bu derece sevdiği birinin ameliyata girişini görmesi,çıkmasını beklemesi sonrasında onu acı çekerken görmesi çok ama çok zor..Şükür ki çok güvendiğimiz bir doktorla, çok iyi bir hastanede oldu ameliyatını.Biz cafede ekrana bakarak bekledik başka şansımız yoktu ameliyathane içinden girş çıkışlar yapılıyor önünde beklemenin anlamı yok yani..ameliyata 9.13 te girdi ve 10.07 de herşey bitmişti ben ekrana kilitlendim, allahım zaman nasıl geçecek deyip durmadan dua ederken bir baktım bitmiş..şoka girdim resmen benim ameliyatım 4 saat sürmüştü:)aynı ameliyat yani inanamadık..ama cidden çıkmış, cerrahı inanılmaz bir adam..sonra geldi tabi kendinde değil o halleri hem acılı hemde komikti..herşey yolunda çıktı ya çok mutluyduk..

O gece refakatçiydim. Hayatımda ilk kez hasta değil refakatçi olarak kaldım hastanede ve çok tedirgindim; her an gözüm üstünde,serumumu bitti ya bişey söyler duymazsam diye gece uyudum mu hatırlamıyorum..ama çok şükür herşey bitti ve pandiş çok iyi..

Bugün 12.günü ameliyatı kapalı olduğu için rahatlıkla yürüyor, iştahı çok yerinde,kendisi yatıp kalkıyor bende tüm bu sürede her an ona bir bebek gibi baktım..çocuğum yok o benim bebeğim işte:)Kayınvalidemlerde kalıyoruz yemek,temizlik yapmak gibi şeyler üstüme kalmasın diye böyle yapalım dedik benim de gücüm durumum malum..çok şükür beklenenin üstünde bir performansla hiç hasta olmadım onca yorgunluk ve uykusuzluğa..Orada bilgisayarım yok olsada zaten vaktim yok.Bu yüzden en çok blogu özledim:)

Bende kendi doktorlarımı görmek için annemlere geldim,pandiş artık çok iyi diye onu bikaç günlüğüne bıraktım..çünkü benim nazlı bebeğime 2 haftalık rapor yetmedi 3 hafta yaptıracakmış doktora:)birkaç gün burada kalıp geri döneceğim pandişe.Garip olan ya bari son hafta evimize geçelim ben bakıyorum zaten sana yemek yapmak da sorun değil, yorulmam korkma diyorum yok istemiyor, illaki orada hepimizle kalacakmış annesinin koltuğu daha rahatmış..diyorum ya kocam kocaman bir bebek yani..ama olsun ya onu öyle seviyorum ben:)

Garip olan ne biliyomusun biz pandişle 60 yaşında çiftlerin yaşayabileceği herşeyi yaşadık.Evlendiğimizden beri o 2 kez ameliyat oldu ben 1 ameliyat ve malum çok feci şeyler yaşadım..Aramızda farklı bir bağ var giderek güçlenen..Sanki hep birlikteymişiz,ayrı olduğumuzda yokmuşuz gibi garip bişey..Allah ayırmasın inşallah..

Şimdilik bu kadar blogcum,tüm kemiklerim sızlıyor hani yorgunluk çıkması diye bişey var onu yaşıyorum şu anda.Gideyim biraz daha uyuyayım en iyisi.Yine yazarım daha buralardayım.

çook öptüümm bide çok özlemişim be..

19 yorum:

Adsız dedi ki...

hoşgeldin kesin aramızda bir bag var bugün seni düşündüm bende cok hasta oldugumdan nete arada giriyorum,sana mail atayım dedim ama senin mail adresin yoktu:(bende bloga sonra yazıyım derken senin yayın düştü readera keşke hotmail adresin olsa bazen merak ediyorum özelce sana yazıp cıkardım:)))) eşine saglık versin rabbim canımsaglık olsun herşey gönlünce güzel olsun sevgilerimle öpt...

Milena dedi ki...

Canım benim
çok teşekkürler.Geçmiş olsun ya umarım ciddi bişey değildir.Habersiz kalmak çok kötüymüş cidden.Mail adresim ajivakas@gmail.com
bi tanede hotmail alıcam inan senin için bi vaktim olsa aklımda..
çok öptüm

Mia Wallace dedi ki...

ahh cnaım milena'm, aranızdaki bu bağ ne güzel. çok etkiledi beni. böyle birbirinize kenetlenmeniz..

hep mutlu olun ve ikinize de çoook geçmiş olsun! :*

Milena dedi ki...

Miam benim
tam doğru sözcüğü sen buldun bak kenetlenmek..
Çok teşekkürler canımcım.

Leah dedi ki...

Ben inanılmaz derecede gıptayla bakıyorum size. Birbirinizin yanındasınız, onca şeye rağmen yıkılmamış hep birbirinize destek olmuşsunuz. Allah herkese sizinki gibi bir evlilik nasip etsin kuzum. Nazar değmesin, kıçımızı kaşıyalım bu esnada. :F

Geçmiş olsun eşine de, ikiniz de sapa sağlam olacaksınız inanıyorum ben! :*

Profösör dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin..

Milena dedi ki...

cankardeşim benim
cidden o benim hayattaki en büyük şansım,darısı başına umarım sende sonsuza dek yanında olacak elini hiç bırakmayacak erkekle karşılaşırsın en yakın zamanda..
Teşekkür ederim bitanem.

Milena dedi ki...

Hocam
çok teşekkürler.

DOREMİ dedi ki...

geçmiş-gitmiş olsun canım..:)Her ikinizinde aynı derdi savuşturmuş olmanız birbirinizi ne denli aynı gördüğünüz,bir o kadar da halden anlamanızı sağlamış..:)Sevgi neyi halletmiyor ki..:))

Milena dedi ki...

Canım rosemaryim
çok teşekkürler.Sevgi insana inanılmaz bir güç veriyor gerçekten.hayata tutunmayı bile sevgi sağlıyor..

Burcu dedi ki...

çook geçmiş olsun..
uzunca bir ömür bir yastıkta kocayın inşşşallaaahhh!!!:))

Asahhara dedi ki...

Eşine çok geçmiş olsun diyorum. Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin.

Milena dedi ki...

Burcucum
sağolasın canım benim.İnşallahhh..Senin de,eşin ve Zeynomla mutluluğun sonsuza dek sürsün..

Milena dedi ki...

Asahharacım
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

inanirsakolurbence dedi ki...

Çok geçmişler olsun Pandiş'e , sen de güzelce dinlen tatlım her şey güzel geçmiş atlatmışsınız ameliyatı da çok şükür.

Aranızdaki bağ her gün daha da artsın hep birlikte olun inşallah.

Milena dedi ki...

Çok sağol bitanem yaşam koçum
atlattık inşallah sonsuza dek birlikte ve sağlıklı yaşarız.
Bide hala dediklerini uyguluyorum biliyomusun işe yararmış gibi görünüyor.Son testte hastalığın bana az saldırdığını gördüler:)
devam devam her gece devam..

inanirsakolurbence dedi ki...

Her gece , aklına gelen her anda devam:)

Ayy çok sevindim eheheheheh.Biz hastalığa saldırcaz bi kerem:D Bütün hücrelerin mükemmel sağlıkla pırıldasın:)

ezgi dedi ki...

sevgili Milena,
çok geçmiş olsun. ikiniz de çok sağlıklı ve mutlu olun inşallah!!!:)

Milena dedi ki...

Ezgicim
çok teşekkürler.Yeni yılda tek bir şey dileyeceğim o da bu olacak..inşallah..