29 Aralık 2011 Perşembe

Erkeklere hediye alma işkencesi

Bunu yaşayan tek ben miyim acaba diye düşünüyorum bazen blog ama bakıyorum yok değil..Kiminle konuşsam aynı dert.Bir erkekle uzun süredir beraberseniz çok fena yaratıcı bir kadın bile olsanız hediye seçeneğiniz tükeniyor ve aynı yere bağlıyorsunuz.

Şimdi ben pandişimle 4 seneyi aşkındır beraberim ooo evlilik yıldönümleri doğum günleri,yılbaşları,tanışma yıldönümleri filan derken baktım ki hep aynı tarzda dönüyorum.Ya ne alınır ki yani bir erkeğe? Sonuçta biz kadınlara milyon tane giysi çanta ayakkabı,parfüm,bujiteri vs.alsan az gelir hemde havalara uçarız..ama arada romantik hediyeler isteriz çiçek,çikolata,sevimli ayıcıklar filan..düşünsene blog ya ben götürüp pandişe ayıcık hediye etsem adam bana deli demez mi yaa??

Ee ne yani hep giysi,parfüm,saat filan mı alınacak adama.Düşün ne sıkıcı hımm 15.senemizdeyiz hatırlıyorumda 5.ve 8.sene de de bana aynı tonda mavi gömlek almıştı..diyecek adam.Yaratıcı olmalıyım ki öyleyimdir iyide söylesene blog bir erkek göster bana ki sevgilisinin ona yazdığı şiirlerden,mektuplardan oluşmuş defteri saklıyor,açıp açıp ona hediye ettiği özel çekilmiş fotolara bakıyor(romantik foto yani kötü niyetli olma:)..Varsa numunedir öpün başınıza koyun koyabilirseniz:)ben pandişi söyleyeyim mesela bir kaleme ikimizin adlarını yazdırdım ve kullanırsın ne güzel dedim.Sonra o kalemi annesinin evinin çekmecesinde bulup geri aldım "aaa unutmuşum" dedi..şimdi bişey söylicem ama kocam yani arkasından olmaz yüzüne söylerim ben onun:)

Düşünüyorum bu yılbaşında bişey yapayım ama böyle hem anlamlı olsun hem de hep yanında,üstünde bulunsun..

Fikri olan söylesin lütfen dostlar..Olmuyo bir türlü bişey çıkmıyor benden..

10 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

öncelikle sana bi yazımı yolluyorum bu konuyla ilgilii;

http://trainspottingmia.blogspot.com/2011/05/sevgiliye-atk-ormek.html

ve sonra diyorum ki hakketen çok zor ama o dediğin sevgililer var ya mektupları okuyan saklayan türden, hah işte o benim sevgilim!

bi küçük kağıda adımı yazsam bile saklar. yediğimiz yemeğin fişini saklar fotoğrflarımla odasını donatır. ay bitanedir o bitanee!!!

tinker dedi ki...

milenam hobisi varsa ona göre bi hediye al derim gerçekten çok zor erkeğe hediye almak :) başarılar diliyorum.

^Mila^ dedi ki...

Ben süslü kurabiye yaptırmıştım ama hep yanında üstünde bulunacak bişey değil tabi, tam erkeklere göre mide de bulunacak bişey :)

Milena dedi ki...

Miam
aynen hislerime tercüman olmuşsun yazında:)bende çok düşünülmüş bişey istiyorum.Keşke örgüyü becerebilseydim:(
ayy sevgiliye bak yaa..nasıl süper bişey.cidden biletleri bile saklıyomu ya maşşalllahhh diyim nazar boncuğu tak sen sevgiline yinede:)Sana kıymetini bil diyemiyorum.çünkü çok kıymetlin biliyorum..

Milena dedi ki...

Tinkerım canım
bak aklıma şu an sen hobi deyince bir fikir geldi.Balıkçılıkla ilgilenmek istiyordu.Olta mı alsam acaba??hımm bak süper fikir.çok ayran gönüllü gerçi ama dur bakayım çaktırmadan ağzını arayayım.
Ayy süper oldu bu fikir bak.

Milena dedi ki...

Milacım
midesine çok düşkün bir adam benim sevgilim.ayy hangi erkek değil ki cidden:)böyle bişey düşünebilirim valla.Araştırayım netten filan değişik süslemeleri olan bişeyler.
çok sağol tatlım..

Bir İnce Ses dedi ki...

Bi Mp3 al.. Bilgisayardan kendi sesini kaydet. Ne bileyim işte sevgi sözcükleri kullan. Sonra bu kaydı Mp3'e at.. Bi kaç tane de müzik yükle. Ama ona hiç söyleme.. Dinlediği zaman süpriz olsun :)

Milena dedi ki...

aaaa Bis yaa valla nasıl süper bir fikir geldi senden hayretler içerisindeyim.ayy yok tamam hassas çocuksundur ama bu kadarına pes..mutlaka uygulucam dostum..
Bis bişeyi merak ediyorum senin bilmediğin fikrin olmayan bir konu var mı?hiç sanmam:)şu adamlar varya tanrı parçacığını keşfe çalışan sen biliyosundur gerçeği kesin söyle yorulmasınlar:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Ben o kadar duygusuz muyum ya ? Burda orjinal fikirler üretiyorum. Süpriz yapmazsin bi dert yaparsin bi dert. Ortada kaldım :))

Milena dedi ki...

Sen yap arkadaşım ya..uğraşmayı seviyorum senle:)Ciddiyim ama her konuda çok acayip mantıklı,işe yarar fikirlerin var,iyi ki de var kime danışacaktım yoksa durmadan..