2 Aralık 2013 Pazartesi

Doğum Günü Çocuğu:)

Off..Naptım blog ben sana ya..Cidden çok ihmal edildin.Yapacak bir şey yok beni bilirsin..tipik bir yay burcuyum herşeyden sıkılabilirim.Özellikle 2 yıl sınır çizgim.2 yılda sıkılmadığım bir şey yok gibi.Toparlayıp tekrar çabalamam için zaman gerekiyor, bazen de tamamen salıyorum en gıcık yönlerimden biri.

Neyse işte doğum günümün üstünden 1 hafta geçti.Artık çok acayip yaşlıyım öyle yaşlıyım ki yaşımın dile getirilmesini bile istemiyorum.2 yıl önce bağıra bağıra şu yaşa girdim demiştim şimdi kendime bile söylemek istemiyorum.Herşeyi bırak kemik erimem bile var öyle yaşlandım:)şaka sanırsın ama değil kortizon ve hareketsizlik yaptı bunu ama tabi ben" napalım yaşlanıyorum" dedim doktoruma ,adam beni dövecekti neredeyse:)

Sana doğum günüm süperdi yemeğe çıktık filan demek isterdim ama değildi.1 ayda 2.kez gribe yakalandım doğum günümde de yapayalnız evde yattım bütün gün. Akşam dünya tatlısı kociş elinde çiçeklerle ve pastayla geldi.Neyse ki kutladım doğum günümü yani.Dünde beni Mango Outlete götürdü ve elbette muhteşem bir doğum günü haftası yaşamış oldum:)Şu Google çok tatlı ya bayıldım ekrandaki pastalara öpücükler kocime ve Google'a:)

Tabi kutlama filan güzel de, aynadaki gerçekler değişmiyor ne yazık ki.. Artan göz altı kırışıklıkları,selilütler,azalan saçlar mesela..Herşeyi geçtim de o bakışlara noluyo ya?varsay ki genç gösteriyosun ama o gözler asla 20 yaşındaki gibi bakmıyor; o yılları yaşamışsın,bilgeleşmişsin işte bitarafını da yırtsan o bakışlar ele veriyor.Amaan olsun ya bu yaşlarda güzel aslında (gençler üzülmesin:)

Napıyorum dersen blog uzuuun uzzuun annem ve babamla yaşadıktan sonra artık evimize gidelim dedik,bizim de bir evimiz vardı ya dedik ve geldik.Ben artık dışarıda bir işte çalışamayacağım gerçeğini kabullendim.Yapacak bir şey yok.Biri işe alsa beni 3.gün vazgeçer çünkü hasta olurum muhtemelen:)bende oyalanacak bir şeyler buluyorum işte..evden bişeyler yapmaya çalışacağım bakalım.Bide bir kursa filan gideceğim bir hobim olur bari artık zamanı geldi.

Neyse bu aralar you tube a feci sardım onların hayatının içindeyim resmen.Mesela Darcy diye bir şeker var yok böyle bişey annesinin kanalından seyrediyorum çocuğa aşık oldum sanırsam:)böyle bişey istiyorum ama esmeri olabilir tabi:)

Neyse blogcum görüşürüz yakında umarım..

18 yorum:

Profösör dedi ki...

Aslında iltetişim kurmada iyi durumdasın. Belki bulunduğun kentte bir radyo, ya da bir tv programı yapabilmenin şansını aramalısın. Hatat bunun sponsoru kolayca sağlanabilir. Ne dersiniz!..

Milena dedi ki...

Hocam
iltifat ediyorsunuz:)valla sevindim böyle düşünmenize.Olabilir aslında hiç düşünmemiştim bir düşüneyim:)Fikir için çok teşekkürler.

Serdar dedi ki...

Bence dil öğren Milena :D Dil öğrenmek çok zevkli :D

Milena dedi ki...

Serdar
çok haklısın aslında İngilizce öğrenmek çok keyifliydi.Aslında arapça istiyordum hep birde başlayabilirim neden olmasın ki:)sağol fikir için.

Mia Wallace dedi ki...

Milenam bi şey dicem

BEN SENİ ÇOK ÖZLEDİM VE ÇOK SEVİYORUM!

ezgi dedi ki...

sevgili Milena,
nice sağlıklı mutlu gönlünce seneler diliyorum canım!!! tabi ki sevdiklerinle!
hep mutlu ol, temiz kalbinin içinden geçen tüm güzellikler senin olsun, sağlıklı ol en önemlisi!
benim de doğum günüm 24 kasımda'ydı, 28'e girdim ve söylediklerin gerçekten çok doğru! ifadesi değişiyor insanın...
ama ben seviyorum yaşamayı ve yaş almayı!

Milena dedi ki...

Tatlı Miam
bende seni çok özledim.Noldu bize cidden?hepimiz birden uzaklaştık sanki blog dünyasından çok yalnız kaldı buralar.
Ben de seni çok hemde çook seviyorum canım Miam..

Milena dedi ki...

Ezgicim
benimde 25 kasım doğum günüm ne güzel nerdeyse aynı gün:)senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
evet ya aslında çok şanslıyız yaşlanma fırsatımız olduğu için:)

Adsız dedi ki...

heyyyy nasılsın meraklardyım uzun süredir göremedim seni ama buralardayım :))

Milena dedi ki...

Emelcim
bazen iyi bazen kötü ama kışı hiç sevmeyen bir şekilde geçiyor zamanım:)umarım sen iyisindir.Özledim seni:)

Yok dedi ki...

Çok özledim seni, yaşlanmışmış deli seni ya:**

Milena dedi ki...

böcüğüm gelmiş:)
nerelerdesin yav?ikimizde kaybolup gittik.Ben de çok özledim valla.

Adsız dedi ki...

ne kışı sevmemek mi ? ayy ben bayılıyorum o soğuğa beyaza yağmura çamura herşeye :)) herşey iyi gitsin hayatında buralardayım :)

Milena dedi ki...

ah sorma emelcim ya kış başımın belası kış hastalık demek benim için çünkü soğuk tip anemim var yani soğukta kan seviyem düşüyor haliyle sevmem imkansız.izmirde karda yok olsa boşverip herşeyi sevicem ama yok.
hep buralarda ol tatlım..

Mia Wallace dedi ki...

mimledim senii milenaam :)

Milena dedi ki...

teşekkür ederim tatlım
yapmazmıyım hiç?

yazmasam delirirdim dedi ki...

Geçmiş olsun ve nice mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı yaşlara! <3

Milena dedi ki...

çok teşekkür ederim Aryacım