26 Mayıs 2012 Cumartesi

Oradan buradan..

Dın dın dın...:)burada yazar(Elif Şafak değiliz tabi kendi çapımızda yazıyoruz yani:)heyecanlı müzik olduğunu vurgulamaya çalışır ama nedense müziği yazarak anlatmayı kendisi de tuhaf bulur:)off bu yazı bitmez arkadaş..Şimdi siz bu kız ne dersi çalışıyo böyle üniversite sınavı gibi diyorsunuzdur ;yok yani o kadar değil ama benim tarzım bu .Bişeyi bitirme hırsı fena.Konu dağıldı notlarımı merak ediyordunuz ya önce tüm derslerim çok iyi geneli 70 üstü hatta 87 filan var:)ama asıl konu matematik ben ve bu ders bildiğiniz Mars ve Uranüs gibi iki ayrı gezegendik hayat boyu.Vizeden de amacım 40 civarı bişey alıp mümkünse 50 finalde yada en geç bütte tamamlamaktı ama valla 58 almışım:)ki bu not beni bayaa sevinçten ağlayacak konuma getirdi.Hayatımda hiç mattan 58 aldığımı hatırlamıyorum:)
Google Afbeeldingen resultaat voor https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ-ogf6mEEI6dLHTNSlCgu02OIzdfuybRv16yJkxMXHLh6TKHqO3SqP_3QxhYFdKsqyy6lhIkozN5ySD9L0oGjGBCwFRPIfccQCFmsu1ZGUQXkMmBAV5_g0wum_hc8xASNxtKvUVoOteg/s1600/dearmath.png
Finalden 46 almam yetiyor hıı alabilecek misin derseniz elimden geleni yapıcam gerisini bilemem:)kardeşim sağolsun sabırla çalıştırdı beni.Bis de yardımlarını esirgemedi cankardeşim.Neyse işte sınav hafta sonu dua edin bana lütfeeenn..


Kardeşim dedim de cancağızımın yeni bir kız arkadaşı var.Pek alışılageldik bişey değil.Mühendis milleti hep erkeklerle okuyor, çalışma hayatında da olmazsa karşı cins rüya oluyor.Ufak tefek şeyler olsada bu kez durum ciddi.Ay yarabbim ona baktıkça yeni aşık olan,ilişkiye başlayan birinin halleri nasıl acayip geliyor.Böyle bir heyecan; ne yapsak nereye gitsek,ne alsam pür telaş.Bende tavsiyecibaşı ablalık görevimi acayip yerine getiriyorum ama bi yandan da çok zormuş ya şimdi onu anlıyorum.

Kadın gözünden herşey kolay hep iste hep iste..mesaj çeksin,beni gezdirsin,çiçek versin vs.vs.bizim istekler bitmez..Zavallı erkekler hep eylem yapma konumunda üstelik ne yapsalar memnun edemezler.Ben şimdi kardeşimle bana şöyle söyleyenleri anlıyorum "napayım yaa kendimi mi öldüreyim seni memnun etmek için" ???!!!sanırım duyan tek kadın değilimdir.

Life explained.

Zor abicim ciddi zor zaanatmış erkek olmak.Gariban kardeşim "Abla bu ne yaa amma zormuş" dedi geçen bende korkma evlenince bu kadar olmaz dedim.Kısaca yalan söyledim ne yapayım olum bu çile hiç bitmez mi deseydim??!!

Arkadaşlar durum böyle giderse nazar değmesin tü tü tü ilerleyen günlerde kardeşimin sözü,nişanı,düğünü muhabbetleri başlar.Öyle tuhaf ki kadın milleti yada ben tuhafım:)şimdiden ne giysem demeye başladım seneye yaz olacağını tahmin ettiğimiz düğün için şimdiden saçım nasıl olsa,ne renk giysem kaygısı sardı.Allahım sen bana akıl fikir ver nolursuun..Çocuk kızın elini tutmamış ben düğünde saçım nasıl olsun diyorum.İnşallah  bugün tutarda bende saçıma karar veririm:)

23 yorum:

Bir İnce Ses dedi ki...

Vay arkadaş bir genci daha kaybettik :p

Milena dedi ki...

Bis
sıra sende artık:)

Burcu dedi ki...

ah o matematik yok mu..burnumdan getirdi öğrenim hayatımı..halaa da sevmiyorum bilmem zeynoş okula başlarsa çocukcağızıma nasıl yardım ederim:(
bu arada kardeşin adına çok sevindim:)sen saçına karar ver gitsin canım..genç bunlar el tutmakla kalsalar iyi;))

Milena dedi ki...

Burcum
ah matematik ah çok fena başımızın belası valla inşallah zeyno çok yetenekli olur matada hiç gerek kalmaz:)
hahaha valla biz elde kaldık dimi?:)

Mystery dedi ki...

Anacım hepimiz öyleyiz :D Biz de annem ablam ben bir araya gelince hep böyle olmamış şeyler üzerine kafa yormaya bayılırız :D Bi de Türk milleti olarak seviyoz düğün dernek ondan :D

DOREMİ dedi ki...

Hayal kurmanın nesi kötü?Olsun bir bakarsın düğün günü gelip çatmış..:))
Aman sen önce sağlıklı olmaya ve sonrada derslerine sıkı sarıl bu ara..güzel haberlerini duymak istiyorum..başarılar Milena cım.:))

Milena dedi ki...

Cancazım Mysterim:)dimi ama düğün dernek eğlence demek daha güzel şey varmı yav vur patlasın çal oynasın:)bide kardeşim yani sabaha kadar dans dans..:)

Milena dedi ki...

Rosemaryim
haklısın valla bu kadar çok istersem olur:)aman hayırlıysa olsun diyorum kardeşim mutlu olsun da..
çok teşekkür ederim rosemaryim benim.

deeptone dedi ki...

ha ha ha eğlendim valla.
:)

Milena dedi ki...

Deep
ne güzel:)teşekkürler.

ezgi dedi ki...

sevgili milena,
ne eğlenceli bir yazı;)

bugün nasıldı sınavın???

bu arada, şu vize final hesaplamasını bilmiyorum ben. hani demişsin ya 46 yetiyor. final %kaç etkiliyor yani???
öğreneyim de, ben de bir hesaba girişeyim kendi çapımda.

Milena dedi ki...

canım Ezgicim
valla bilmiyorum ama çok beklediğim gibi olmadı ya..matematikte en iyi yaptığım şeyleri bile çözemedim bişeyler yaptım gerçi bakalım olmzsa büte artık..vizenin%30 u finalin%70 i alınıyor 50 olursa toplamı geçiyorsun olmazsa büte bütde final gibi değerlendiriliyor.
inşallah geçersin..
öptüm

ezgi dedi ki...

sevgili Milena,
teşekkürler bilgilendirme için;)
bakalım canım, umarım geçeriz.

Milena dedi ki...

Rica ederim Ezgicim

Adsız dedi ki...

Mimin var canım:):)

Bak Bu Harika dedi ki...

matematiği severdim ben yaw. İnşallah tutarda saçına birlikte karar veririz:) Bende beklerim.
Görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

Milena dedi ki...

beyaz sayfa teşekkürler..

Milena dedi ki...

follow me
hoşgeldin
inşallah:)

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

Matematikle ben ise, canciger kuzu sarması olmaya çalışıyoruz. Dünkü sınavda pek içli dışlı olmasak da, yine iyidir aramız. ehehe. Ama tabi senin matematiğinle benimki bir değil elbeet.
Bir de, hayırlı olsun kardeşceğizine. Umarım aceleci bir karar değildir. Ablasının tavsiyelerine uyarsa çok mutlu olacaktır gibime geldi. ehehe.
Sınavına da sevindim, tebrikler, devamı gelir elbeet.

Milena dedi ki...

Beyzacım
oh aman olun ne güzel lakin ben sizin türe pek bir yabancıyım tüm mat yeteneklerimi kardeşime bırakıp çıkmışım:)dünkü soruları şöylebir gördüm abooo!!derler buralarda öyle dedim işte o ne ya hepiniz mat profu olacaksınız herhal bi insaf edin hacılar çocuklara dedim duydular mı bilmem:)
valla kardeşimin yavuklusuda mat öğretmeni beni aşar:)ikiniz mesajla logaritme gönderin filan diyorum napayım.Şaka bi yana inşallah hayırlısı olur beyzoşum cancazım:)

Leah dedi ki...

Ben de evlensem bence iyi olur ya. Ulan biz de laylaylom takılmıyoz da evlenmemize en az 2-2,5 sene var gibi görünüyor. Benim mezuniyetti, onun yüksek lisanstı, askerlikti derken 25. yy'da falan evlencez zannımca.

Tabi bu arada evlilik lafının e'sini bile geçirmediğimizi söylemeliyim djfkdhfjskhksdjh

Kardeşin ve sevgilisi için hayırlısını diliyorum milenam, umut ışığım. <3

Milena dedi ki...

canım benim
benim kardeş 30 yaşında koca adam yahu:)sen acele etme şimdi en güzel dönemleriniz.Evlendiğinizde halay başı olcam ona göre:)

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

Basitler de vardı tabi; fakat uğraştırıcı sorular da bolca vardı, sağolsunlar, canlarım. Normalde 20 dakika hatta yarım saat bile arttırabilirken, bu sefer zor yettirdim, hatta yetmedi bile, öhhh!
ahaha matematikçiler sarmış senin etrafını, amaaaaan. Hayırlısı, sizin için de hayırlısı, benim için de, herkes için hayırlısı olur umarım.