16 Mart 2012 Cuma

Tam psikolog mimi:)

yaa sanki ben bu soruları bir yerden hatırlıyorum, dur dur çıkarıcam hımm buldum psikologumla 2.seansımdı sanırsam.Bu soruları ben konuşurken cümlelerimden çıkartıp sormuştu zaten böyle bişey psikolog olayı sanki kendi kendine yapıyosun herşeyi ee ne para vericem diyosun ama öyle değil işte:)şimdi bu sorularda beni derinlere indirdi ama fazla karartmayalım ortamı gırgıra bağlayalım.haa sorular diyorduk çok canım böğürtlenli mim yaratıcısı Kuulumsu,candost Deep ve Beyzacım ve Cherry beni mimlemişler.Ehh onlar beni mimlerde bunca sınav telaşımın arasında bilem yapmaz mıyım yaparım elbet:)

1. Kendini seviyor musun?
Ehh çok şükür fena sayılmam:)zekamı,karakterimi işte kişiliğimi filan seviyorum iyi kızımdır yaa..(heralde sanırsam öyle diyorlar:)yalnızz bağışıklık sistemimi değiştirmek isterdim mümkünse bana yeni bozuk olmayan bir sistem nakledilsin derdim yani..ahaha ee istek bu sonu yok..



grain, hipster, inspiration, life, live - inspiring picture on Favim.com2. Yapmaktan hoşlandığın şeyler?
Saatlerce dans etmeyi,seyahat etmeyi,yüzmeyi sonraa çiçek ekmeyi,hamakta yatmayı,kitap okumayı,opera ve caz dinlemeyi,elbette kocamla ve ailemle zaman geçirmeyi,sana söyleyeyim bu liste bitmez çünkü ben hani hep söylerler ya beyaz ışığı gördüm hayata başka gözle bakıyorum diye:)işte öyle bir tipim beyaz ışığı görmedim gerçi de yaklaştım:)o sebeple nefes almaktan bile hoşlanıyorum yani..


The History of Art Nouveau3. Hedeflerin nelerdir?
İlk hedefim 50 yaşını görmek:)gerisini düşünücez..aslında son 8 aydır yaşadığım şekli tüm hayatım boyunca götürmek istiyorum,sonraaa şu deli gibi giriştiğim 2.üniversitemi bitirmek özelliklede matematikten geçmek arzusundayım:), ne yalan söyliyim bir bebek hedefim var zor ama olsun istiyorum..




4. Nefret ettiğin şeyler?
Şiddet ve bunu yapan insanlar,yalan,vefasızlık bide pislik sevmiyorum ya..


5. İlham aldığın kişiler?
Hayata her koşulda gülümseyerek bakabilen,güçlü duran insanlar..Son zamanlarda Deniz Uğur'un ve Vahide Gördüm'ün böyle bir güçle savaşması her an güçlü ve pozitif durmaları beni çok etkiledi..


6. Favori şarkıların, filmlerin, kitapların nelerdir?
Bunlara daha önce değinmiştim.O yüzden hepsini söylemeden sadece birer tane seçeceğim.
Şarkı Carl Orff'un Carmina Buranasından oh fortuna
Film David Fincher Fight Club
Kitap Kafka Dönüşüm


7. Birisinin yazdığı ölüm notunu bulmuş olsaydın ne yapardın?
Bunu düşünmek bile beni çok ürküttü..Benim tutunmak için onca çaba verdiğim bu muhteşem hayattan birinin kendi isteğiyle vazgeçmesini aklım almıyor..ben en çok intihara akıl sır erdiremiyorum bu hayatta..Bilemedim yaa tutulur kalırdım heralde aynen böyle..


8. Kendini tek bir cümleyle anlatabilir misin?
Kelime yeter "Savaşçı"..


Ben okuyupta henüz yapmamış herkesi mimliyorum cankuşlar..

16 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de mimlemiştim kiiiiiii

Milena dedi ki...

Canımm ya şimdi gördüm olsun eklerim hemen bende..
çok teşekkürler

Beyza Mollaahmetoğlu dedi ki...

Nice 50'lileri de görürsün canımcım inşallaah.
Matematikle de aranı böyle pek bozma, aslında göründüğü kadar gıcık değildir kerata. Çok da şirin hatta. ehehe.

Milena dedi ki...

inşallah beyzacım..hep beraber kutlarız umarım:)
ahh sende mat severlerdensin keşke azıcık size benzeyebilsem..bu kez güdülüyorum kendimi yapıcaksın yapıcaksın diye bakalım göreceğiz:)

Adsız dedi ki...

"Şiddet ve bunu yapan insanlar,yalan,vefasızlık bide pislik sevmiyorum ya.. "

Eheh :D Çok iyiydi :)

Milena dedi ki...

S.darko
selam Duyduğuma göre bu mim senin yazından esinlenilerek çıkmış valla iyi de olmuş kendi kendimize terapi yapmaya çalıştık sayende:)

beğendiğine sevindim:)

Adsız dedi ki...

:) Ehh. Ben bu ankete saçma saçma yanıtlar verince onlar da baktılar sorunluyum beni Türkiye gezisine yolluyorlar yaz tatili :) MEB Forever :)

Adsız dedi ki...

milenaaaaa nasıl oldun iyimisin geçtimi ağrıların umarım iyisindir bende iyiym buralrda geziniyorum yazılarını okuyorum iyi olduğunu hayata tutunduğunu bilmek güzel umarım hayatta hep mutlulukla bakarsın sevgilerimle...

inanirsakolurbence dedi ki...

Oh fortuna'yı gördüm içimi bi sevinç kapladı çok severim:D Bi aralar telefon melodimdi:D

Profösör dedi ki...

Harüküladesin. Planlarını sevdim.

Milena dedi ki...

Canım emelcim
seni özlüyorum ya..arada mutlaka haberdar et kendinden olur mu?aman çok şükür geçti o illet ağrı hayatımı kararttı bir ara doktorumda aylar sürebilir bile deyince ödüm kopmuştu neyseki genelde dediğinden hep hızlı iyileşiyorum:)kurtuldum ve şu an bomba gibiyim tatlım.
Senin de iyi olmana sevindim dikkat et kendine olur mu?
seni çook öpüyorum

Milena dedi ki...

İnanırsakım canısım:)
hiç şaşırmadım valla seninle ortak yanımız çok tabi ben senden biraz daha gerideyim ama olsun baya ilerledim dimi:)
Carl orff olmak isterdim ya..Bir insandan böyle bişey nsıl çıkar dimi?muhteşem ötesi..

Milena dedi ki...

Hocam
çok teşekkürler:)Baya zorlu yollar aşmam gereken planlarım var inşallah hepsi gerçek olur..

Milena dedi ki...

S.darko
nası yaaa ne zaman MEB bu hale geldi allahım çok yanlış bir zamanda okumuşum..bizi değil tatile göndermek sınıfta balık istifi halinde 90 kişiyle derse sokuyorlardı..
olmaz saymam bende gidicem yılları verdim eğitime bende ödül isterim:)

Kuulumsu Kadın dedi ki...

ooo böğürtlenli oluyo her mim yahu! ellerinize sağlık efenim sizinle saatlerce dans etmek istedim! böğürtlen de yeriz, vallahi! :))

Milena dedi ki...

çok sevindim böğürtlenli bulmana:)dün bir pasta yedim çikolata böğürtlen valla orada olmanı istedim yani öyle bişeydi:)neyse senin için de yedim merak etme:)
aa fikir süper deniz kenarında dans edelim mi?şöyle çeşme sole mare filan olsun mesela bol bol dans ederizzz..üstünede böğürtlenli dondurma uff çok güzel oldu:)