18 Kasım 2011 Cuma

Evlilik sorunsalı böcek efendi:))


Farkında mısın bilmiyorum blogcuk kuzenlerimle ilgili yazdığım anıları yok ettim neden bilmiyorum.Yazı benim tarzım gelmedi sanki başka biri yazmış gibi aaa noluyo bana yaa?? bu seferde kişilik bölünmesi oluyomuşum filan..Aman diyim olur arada böyle kendinden soğuma durumları deyip konuyu kapatalım.

Blogcum derdim şu ;ben şu an yine annemle babamın yanında bizim yazlıkta kalıyorum.Bu bana nasıl normal geliyor anlatamam,sanki ben hiç evlenmemişim ,evli kadınların yaptıklarını yapmam gerekmiyormuş ,böyle ailemle yaşayıp arada kocamın yanına gidip gelebilir mişim filan..Bu benim üniversite yıllarındaki fantezimdi.Ciddiyim bak diyodum ki yeaa ne gereksiz kurum sürekli adamı göre göre bayılır insan arada bir görsen yeter!!çok içten demiş olucam ki gerçek oldu!!

Ben bişi yapmıyorum ya inan bak şartlar öyle gerektiriyor.Evi satıcaz kalıcaz,bayram bitince kalıcaz,ankara dönüşü kalıcaz derken bu günlere geldik.Neredeyse kış biticek ben evimi görüyorum tam ısınıyorum temizliyorum aaa bi bakmışım bavulları hazırlamışım gidiyorum.Zaten ev hanımı olarak en iyi yaptığım şey bavul hazırlamak!aa buldum lan böle bu işi sevmeyen insanların bavullarını mı hazırlasam:)neden olmasın eksiksiz bavul hazırlamak meziyettir blogcum gülme sakın:))Evim güzel ya aslında sevdim orayı halı aldım birkaç tane. Mutfaktakinin kocamaan pembe çiçekleri var, şeker pembesi aksesuarlı bir mutfağım filan var, hem merkezi ısıtma var ama ben kendimi küçük şeker kız candy kıvamında annemle babamın yanında buluyorum hep.Kocamda rahat o da annesini seviyo zaten ne dersiniz böyle radikal bir evlilik mi yaşasam napsam..Hihi ne olmaz mı ya??

Evle ilgili küçük bir sorun bilinçaltıma işlemiş de olabilir.Kalorifer böceği!!!bir tane var(dı) nereden mi biliyorum kendisiyle geceleri mutfakta göz göze geliyorduk..kendisi baya bir şahsiyet böyle antenleri filan parmak kadar gövdeside de elim kadar var!!çığlık usulü merhaba diyordum gecenin bir vakti ilkinde tırstı kaçtı sonrakinde kaale bile almadı "git ya bi rahat ver yiyecek bişeyler bulayım sen bana bi ok yapamazsın" havasını takındı yerinde kaldı..Bir baykuş (o ben oluyorum) ve bir böcek efendi bir eve çok!gittim kocişi uyandırdım adamcağız hhebele filan diye hışımla kalktı ve böcek efendiyi yok etti ama hala yavruları filan vardır diye tırsıyorum.

Aman ne böceksel muhabbet oldu olay o değil.Biz pandişle çok iyiyiz tabi günde 3-4 kez telle konuşuyoruz ee nolucak flört gibi evlilik sorunları yok tabi arada birbirimizi yemiyoruz.şimdi bir sürü soru var
soru no1:bu durum bizi uzaklaştırıyor olabilir mi acaba farketmeden?
soru no2:Annesine alışan adam değişir mi ki?benden de annesi olmamı beklerse şimdi??
soru no3:evliliğimiz boyunca düşe kalka hallettiğimiz şeyler unutulup hortlarsa nolucak?
kısaca zor dostum zor..

Şimdi sen diyeceksin ee bu durum bitiyor artık pandiş yarın gelicek pazar da eve döneceksiniz kalacaksınız artık ama öyle değil işte.Pandişin ameliyat olması gerekiyor.Aralık başı gibi safra kesesini aldıracak hıı evet blogcuk bizim böyle bir durumumuz var .Tarikat mensubuyuz biz, 'safra kesesi lüzumsuzdur aldırın' tarikatı kurduk ailecek teker teker uyguluyoruz:)hehehe bu yazda kumsallarda aynı yerde ameliyat izlerimizle salınarak kendimizi ve tarikatımızı temsil edicez kısmetse...Bu çift olmak çok komik bir durummuş inan bak tencere kapağını buluyor çok acayip doğru bir laf..benim karaciğerim hasta onunkide( ciddi yağlanması var)benim taşım vardı safra kesemde ameliyat oldum şimdi onunda var,ben kansızım oda kansız!!yalanım varsa noliim..bu kadarına pes de ne dersen de bir benim yüzümden hastanedeysek bir de onun için hastanedeyiz illaki!!

Ev diyorduk..eve yine kavuşamayacağız ameliyattan sonra pandişin ailesinde kalacağız.Babası çalışıyor her gece görmeliymiş onu,anne de kendi mutfağında çalışmak istiyor, hem tabi ben de daha rahat kocişe bakıcam ev işi pek olmayacak çünkü..10 gün oradayız yani..

Düşündüm de biz eve ne diye kira ödüyoruz ya??en iyisi karavan alalım.Bavul derdi de olmaz.Cidden iyi fikir bunu pandişe söyliyim bari .Böcek efendi için kira ödeyecek halim yok öldü zaten çocukları varsa kendileri ödesin!!hıh..

13 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

yazı boyunca bin tane farklı umut ışığı okudum :)

hepsi de çok bıcır bıcır sevimliyken en son "ne kirası yeaa karavan alalımm biiiz" diyeni sevdim! :D

Bir İnce Ses dedi ki...

Siz hala nişanlı modunda takılıyosunuz bence :) Soruların cevabına gelirsek ;

C.1 : Uzaklaşmazsınız ama karı-koca gibi de olmazsınız gibime geliyo

C.2 : Annesine geri dönüş yapmış, alışma durumu bence yok.. Senden annesi olmanı muhtemelen beklemez. Annenin yerini kimse tutamaz. Mesela benim arkadaşımın annesinin bi yorumu var ;

Ben doğurup, büyütüp bu yaşa getirecem. Elin kızı gelip benden daha çok sevecek diye - hani bu mümkün değil de - alıp götürecek. Olur mu öyle şey ?

C.3 : Ortada yaşanan bi şeyler varsa unutulmaz :)

Karavan işi mantıklı :)

Adsız dedi ki...

inş hayırlısıyla göcebeden normal hayata dönersiniz:))),şu bir gercek eşle uzun aralar mesafe olmamalı,ben bazen 1 yada özgürlüge alışıyorum:))))oda sonra uyum problemi yaşıyorduk,en iyisifazla ayrı kalmamlı 3gün yeter oda aşkı besler erkekler kuşgibidir:))))))sıkarsan avucunda ölürler,sıkılırlar,kacmak isterler,avucunu cokda rahat bırakırsan kacar giderler,onları sevgi ve muhabbetle elinde hafif tutacaksın:)))))
aman milenam sabah sabh beni kendi laflarıma güler bıraktın Allah iyilik versin:))))
böceklerede cevabım var:))),merkezi ısıtma olan yerlerde olur,senede ilaclatmalarını talep apartmana, edin yada siz belediyeye ilac yaptır hazır evde degilken 1yıl gider canım benim:))))
sevgilerimle milenam:))))

Asahhara dedi ki...

İnan bazıları seninki gibi bir evliliği çok istiyorlar. Hem ailesiyle doyasıya olmak hem de eşiyle zaman geçirmek :) Bence bu iyi bir durum .. Tadını çıkarmaya bak. Eşine de çok geçmiş olsun şimdiden.

Sevgiler..

Milena dedi ki...

Miam
dedim ama dimi kişilik bölünmesi oluyorum diye:)ama ciddi içimde çok değişik kadınlar var sanırsam.hangisinin ortaya çıkacağı hiç belli olmuyo:)
ayy çok sağol minik kuşum:)ben senin her halini çok seviyorum..

Milena dedi ki...

Biscim
sorularımın yanıtlarını buldum yaşassınn!!bir erkek gözüyle müthiş tespitler yapmışsın yine..ne diyim haklısın valla..Zaten anne çok ayrı bişey ya..Bi kadın ne zaman anne kadar fedakar olur söyliim mi?kendi anne olduğu zaman kendi çocuğu için:)

Milena dedi ki...

Selinkacım
doğru diyorsun insan acayip hızla alışıyor rahata..artık daha az ayrı kalmamız gerekiyor haklısın.
ah bu erkekler bize zor derler ama söylediğin gibi onlarıda dengede tutmak zor:)
Sağol tavsiyen için böcek efendilerle karşılaşmayayım artık ya..apartmn yöneticisiyle konuşayım.Yoksa o koca yaratığın yavrularını besleyemem yani:)

Milena dedi ki...

Assahharacım
Valla iyice alışıp ben böyle iyiyim sen takıl kafana göre demekten korkmasan nasıl mutluyum anlatamam:)
çok teşekkürler..

Missbone dedi ki...

:)
Headerlar hazır.:)
Öpüyorum.:)

Profösör dedi ki...

Ahlak ve karekter çok önemli, yazındaki soruları dikkate alırsak, şartlardan dolayı sizin evliliğiniz bu boyuta taşınmış. Biliyorsun iki gönül en iyi şartları kendleri için yaratır. Hangi şart ne olursa olsun, gönül olarak daha hoşnut olabilecekleri hem imkanları hem de ilkeleri kendileri için oluştururlar. Nice evlilikleri biliyoruz ki; daha beaşlar başlamaz duygu kaybına uğruyorlar. Bundan sonrası için, gerek eviniz, gerek işiniz, gerekse bedenen ve ruhen sağlıklı olmanız; huzur ve mutluluğunuzun devamı için esas teşkil edecektir.

Milena dedi ki...

ne güzel söylemişsiniz hocam.Duygu kaybımız hiç yok allaha şükür..inşallah daha sağlıklı günler önümüzdedir ve inşallah uzuuun ve güzel bir ömür geçiririz birlikte..

Adsız dedi ki...

hahaha :D böck efendi lakabına öldüm cidden... ama iğrenç!!! el kadar falan tüylerim tiken tiken oldu vallaha nasıl düşüp bayılmadın. ölürdüm ben :D

karavan mantıklı cidden :D evlenince (yaklaşık on yıl var) hiç çıkmıcam evimden! kapıya da evde yokuz pankartı asıp soyutlicam kendimi. ne kişmseye gideyim ne kimse bize gelsin. oh kebap :D en azından ilk 3 yıl bu şekilde geçsin. kafa dinlicem :D

Milena dedi ki...

Bidüşüncüğüm
ahh sorma bende şaşkınım doğal ortamlarda büyümeme rağmen bu böcek efendi eşsiz benzersiz bir şahıstı ya:)
Bende senin evde yokuz pankartı fikrine hasta oldum neden ben düşünemedim yaa..dur bundan sonra deneyeyim bari..fikir için sağol:)